Moj FB fucker

Vse se je pričelo z všečkanjem slik na fbju. Ko je enkrat zbral pogum in mi napisal zasebno sporočilo sva se začela pogovarjat. Nato sva si izmenjala telefonsko številko in se je tam nadaljeval pogovor… bil je poročen in ima otroka. To me je malček zmotilo. Vendar je bila strast močnejša od razuma. Začela sva si izmenjavati gole fotografije, nato sva se zmenila da se bova dobila.

Dobila sva se in odšla na pijačo. Bilo je očitno da sva se oba slačila s pogledi. Ko je njegova roka na enkrat začela božat moja stegna, je kmalu ušla med noge in začela božat mojo pohotno muco, ki je postajala vedno bolj vlažna. Hitro sva ušla iz lokala in se odpeljala k meni domov. Ker sem bila sama doma, me je začel slačiti že na hodniku. Komaj sva prišla do moje sobe, me je že prijel in me vrgel na posteljo, začel poljubljati po vrtu in vedno nižje. Odpel mi je modrček in se igral z mojimi joškicami in grizljal bradavičke. Njegova roka me je ves ta čas božala po celem telesu. Nato je s poljubljanjem nadaljeval po trebuhu in do stegen. Poljubljal me je po notranji strani stegen, zunanji, povsod, kjer me je nenormalno rajcal. In končno je slekel hlačke in zaril jezik v mojo pohotno vročo muco. Fukal me je z jezikom, tako me je rajacal, da sem glasno vzdihovala in ga je to vzpodbudilo da mi je se hitreje zarival jezik v morko pičkico. Nato sem mu slekla hlače in zagledala njegovega trdega debela korenjaka. Prijela sem ga in začela lizat glavico in ga zraven drkala. Ko je bil že ful trd sem ga dala v usta in sem ga začela fafat. Božala in lupčkala sm mu jajčka, bil je tako zrajcan, da me je prijel in obrnil na trebuh, jaz sem dvignila ritko me prijel za boke in mi ga zaril globoko v mojo mokro muco.

MORAŠ PREBRATI  Galerija: S&M

Začel je počasi in nežno. Čutila sem kako se njegov trd kurac dotika moje luknjice. Kako glavca prodira notri. Bil je fenomenaln občutek. Nato me je prijel za joške in me dvignil da sem sedela na njegovmu kurcu. Rajcal mi je ščegetavčka in nasajala sem se na nanj, ob tem me je poljubljal po ramenih, vratu, hrbtu. Obrnila sem se na hrbet šel je name in mi ga porival v vročo pohotno pičkico. Vedno hitreje vedno močneje, da mi je začelo prihajat in me ob tem gledal v oči. Dvignil me je in me odnesel na mizo. Noge sem dala narazen, kolikor je šlo. Prijel je kurac in z njim se dotkal moje mokre muce in rajcal ščegetavčka. Bila sem tako pohotna, da sem ga prosila, da mi ga zarine not v pohotno pičkico. Prijel me je za boke in me začel fukat. Fukal me je tako močno, da sem kričala od užitka, Bil je vedno hitrejši in močnejši in kmalu nama je obema začelo prihajat. Dal ga je ven in mu je prišlo na moje joške. Odšla sva pod tuš in nato se sexala še celo noč.

Rating: 3.1. From 40 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

11 Comments

 • fds says:

  ti si ziher gej

  No votes yet.
  Please wait...
 • 69 says:

  ”BIL je poročen in IMA otroka” ..dajte porihtat malo vaše znanje slovenščine 😉

  No votes yet.
  Please wait...
  • blog69.si says:

   Kot administrator prevzemam krivdo za napake. Ne bo se ponovilo, včasih pa se le kakšna zgodbica izmuzne brez lektoriranja. Hvala za razuemvanje!

   No votes yet.
   Please wait...
 • Martin says:

  tudi meni ni všeč, da se v zgodbah pojavlja varanje tako brezskrbno in brez problema.S tem se počasi ustvarja vtis, da je to itak dovoljeno inda vsi to počnejo, da ni nič takšnega…

  Rating: 2.0. From 1 vote.
  Please wait...
  • blog69.si says:

   Se strinjamo! Je pa očitno to del realnosti in namen Bloga 69 ni prikazovati izkrivljeno sliko spolnosti, temveč takšno kot je.

   Rating: 5.0. From 1 vote.
   Please wait...
 • Day says:

  Jože pa vedno vse prekritizira… še vedno pa prihaja sem in vse skrbno prebira. Mogoče je pa samo ljubosumen.. Alpa saj veste, zarečenega kruha se največ poje =)

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • Bugi says:

  Mmm sexy. Me spomninja na mojo zgodbo. Ampak moja nima tako seksi konca 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • Nemo says:

  Verjetno bi lahko našel veliko spletni strani, kjer mi mnenja/ravnanja piscev niso všeč. Bi se lahko fino pizdil in žalil. Ampak veš kaj, teh strani niti ne iščem. Morda bi bilo tudi za tvoje zdravje tako bolje.

  Rating: 4.5. From 2 votes.
  Please wait...
 • vilicar says:

  Lepa Jože!

  No votes yet.
  Please wait...
 • jože says:

  o še ena identična zgodba ki se je zgodila še kakim 1000 drugim ljudem po svetu v istem dnevu, get a life! pa nehajte varat idijoti!

  Rating: 1.0. From 1 vote.
  Please wait...
  • blog69.si says:

   Jože, a bo? 🙂

   No votes yet.
   Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *