V ogledalu

Zbudila sva se pozno v to mrzlo, deževno jutro. Gola sva ležala v postelji in dan se je zdel popoln za to, da bi še naprej počela popolnoma nič. Vsaj nič takšnega, za kar bi bilo treba vstati iz postelje. Privita skupaj sva se grela, medtem ko je skozi odprto okno v sobo vel svež zrak ledenih mož.

Gola sem pol sedela, pol ležala v tvojem naročju, medtem ko si mi masiral ramena in vrat, me poljubljal, moji prsti pa so drseli po tvojih stegnih. Ko sem v nekem trenutku odprla oči, sem se zavedela, da sva na ravno pravem mestu, da se vidiva v ogledalu, ki sva ga pred nekaj dnevi kupila za v kopalnico, a ga še nisva uspela obesiti. In naj ti priznam malo skrivnost – pogled na moje golo telo me je vzburil še skoraj bolj, kot na tvoje. Moje prsi, popolne za tvojo dlan, ki je v primerjavi z njihovo mlečno belino delovala skoraj črna. Tvoji prsti, ki drsijo po mojem trebuhu, ki se mi je v tistem trenutku zazdel popoln – popoln, da se z vsakim vdihom dviguje pod tvojim dotikom. Opazil si, da se gledam v ogledalu. “Lepa si,” si se nasmehnil. Ja, lepa sem. Počutila sem se lepo. Ne samo seksi, pofukljivo, zapeljivo, počutila sem se lepo.

Zaprla sem oči in uživala pod tvojimi dlanmi, ki se nič več niso mudile okoli ramen in vratu. Raziskovale so vse moje telo, počasi, centimeter za centimetrom, kot bi bile odločene, da ne sme niti najmanjši delček kože ostati nedotaknjen, nepobožan. Drsel si kolikor daleč si dosegel – ravno do meje, kjer se navadno začnejo hlačke … In všeč mi je bilo, da me nisi dosegel, želela sem to nedeljsko dopoldne užiti počasi, požirek za požirkom. Obrnila sem se in te poljubila, večkrat, in počasi sem zdrsela iz tvojega naročja na posteljo, in zdaj si me dosegel vso. Kot bi začutil, česa si želim, si me še naprej božal povsod … nisi se nepotrpežljivo zakadil v moje vedno bolj vlažno mednožje, ampak si nadaljeval igro. Opazovala sem naju v ogledalu, in bila sva tako lepa. Ti ves temen in jaz vsa bela, moji lasje so se kodrali po blazini kot slap, tvoji prsti so raziskovali moje telo. Ko si so tvoji prsti končno zašli v gozdiček, sem vsa zadrhtela, in ti si se nasmehnil.

MORAŠ PREBRATI  »Moja mala nimfomanka«

Ljubila sva se počasi in dolgo … nežno in globoko. Nisem hotela, da vidiš, kako naju ves čas opazujem v ogledalu, ne vem, zakaj. Mogoče sem se bala, da bi ti uničila trenutek – ampak meni je bilo lepo. Gledati par, ki tako ljubeče izginja drug v drugem, se zliva, zdela sva se mi kot jin in jang, tvoja temna koža na moji svetli, moji svetli lasje, ki so se lepili na tvoj temni obraz. Obrnila sem te na hrbet in te zahajala – tokrat predvsem zato, da bi bolje videla v ogledalo. Dobro, da vedno zapreš oči, ko zares uživaš … da sem si lahko podvojila svoj užitek, ko sem skozi priprte oči gledala, kako se v najinem ritmu gibljejo moji joški, kako se nanje lepijo moji dolgi, zdaj že precej vlažni razkuštrani lasje, kako so moja lica rdeča in ustince še bolj rdeče, in tvoje zagorele prsi in čudovit trebuh, kako se gibljejo navzgor in navzdol, tvoje roke, ki zgrabijo moje boke … Prišlo mi je v dolgem, počasnem valu, ki se še nekajkrat vrne do obale … Pobožal si me po obrazu in mi umaknil lase z ustnic, da si me poljubil.

Zdrsnila sem s tebe in se ulegla na trebuh – hotela sem videti oba najina obraza v ogledalu, ko nama pride … Samo nekajkrat si sunil, ko sem začutila tvoj utrip med nogami, in takoj nato me je napolnila tvoja sperma – zaprla sem oči in samo čutila, kako se po mojem telesu iz spodnjega dela trebuha širi toplota in mišični krči.

Nisem videla najinih obrazov, dokler se nisem umirila in spet odprla oči. Obležal si na meni in se tudi ti zazrl v ogledalo.

MORAŠ PREBRATI  Zelene oči

“Lepa si, ko ti pride,” si se nasmehnil.

Ste se že kdaj med seksom gledali v ogledalu?

Poglej rezultate te ankete

Loading ... Loading ...
Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *