Tisti dnevi v mesecu

Všeč mi je, da smo na blogu69 zašli v teme, o katerih le redko spregovorimo, kaj šele, da bi se pojavile v kakšrnemkoli zapisu na spletu. Ja, že res, da obstaja nekaj spletnih strani, kjer tako ali drugače, vedno pa izredno površinsko, dekleta in fantje, ki so pravkar zavohali seks, debatirajo o svojih izkušnjah. Toda, žal mi je. Tiste informacije zame niso relevantne.

Dobila sem jo tri dni nazaj. Ja, menstruacijo. Nekaj, čemur se ne moremo izogniti in predvsem nekaj iz česar moja glava ne dela večje štale kot pa že je. Pač, menstruacija je in bo še nekaj časa. Tistih cca. 5 dni v mesecu je z mano v dobrem in slabem.

No, pa me moti ravno to, da v teh 5 dneh dobrega ni prav veliko, če me razumete. Preprosto povedano, moj fant se takrat totalno distancira od moje tamale. Pravi, da to ni OK. Ni OK? Res, hvala za izčrpno poročilo tvojih misli. Ni OK? No, mogoče z njim ni OK, vem pa, da sem imela prav neskončno lepe seksualne izkušnje prav v teh dneh.

In ker potrebujem odlično pogajalsko izhodišče tako za pogovor z mojim libidom kot tudi mojim fantom, vas prosim za nekaj odgovorov:

Dekleta, rade seksate med menstruacijo?

Poglej rezultate te ankete

Loading ... Loading ...

Fantje, vam je všeč seks, če ima dekle menstruacijo?

Poglej rezultate te ankete

Loading ... Loading ...

(Za ogled rezultatov brez glasovnja kliknite na siv napis “Poglej rezultate te ankete”)

No votes yet.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

3 Comments

 • Neznani2011 says:

  MP, popolnoma se strinjam s tvojim postom…kot da bi mi ukradel z jezika! samo lepše povedano 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • MP says:

  Bi se nekako pridruzil nikz-u pri odgovoru…
  Dejansko me ne moti ce ima dekle menstruacijo.

  Priznam pa da bom posledično zaradi tega manj uzival…
  Meni osebno je oralna stimulacija zenske “skoraj” vecji hard-on kot vse ostalo kar spada zraven sexa.
  Ze tako se “okus” spreminja glede na tedne v mesecu in glede na prehrano…
  Dobra “frendica” ima na primer izmed vseh zensk do sedaj tako izstopajoce “dobro” muco da bi med njenimi nogami lahko prebil cele dneve. Veckrat se s kolegi med “pivcem za zivce” smejimo in debatiramo da slabe picke pac ni… vedno takrat mislim sam pri sebi “slabe ni – a so ene pac boljse”.

  Kakorkoli ze… pride dan ko gre iz postelje bolj potesena zenska in pride dan ko gres iz postelje bolj potesen moski, sam vem da mi seks brez igre z jezikom po njeni cesplji ne potesi popolnoma… vedno pac ni pomemeben cilj… vcasih je samo pot to njega tista ki je zares pomembna.

  No votes yet.
  Please wait...
 • nikz says:

  Anketa bi bila boljša če bi bilo vprašanje, ali nas moti če ima dekle menstruacijo….nemorm reč da mi je všeč da je vse rdeče po kopalnici….me ne moti sexat kadar ima menstruacijo…všeč mi je takrat k je nima k je taka vlažna mmmm, vemo o čem govorim 🙂

  Odgovor za anketo bo : me ne moti 🙂 oz. na tej anketi bo odgovor ni slabo, še nekak najbolj primeren 🙂

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *