Moja droga

Vem, da nikoli ne boš moj. Imaš popolno punco. Blond, čudovite modre oči, meter osemdeset, prsi, rit, nasmeh. Vsi tvoji kolegi jo obožujejo, lahko jo razkazuješ. Mene imaš le zato ker veš, da me lahko imaš. Ker veš, da bom prišla takoj, ko tleskneš s prsti. Neumnica. Vem, kaj mi delaš. Vem, da ni zdravo. Sem le steroid za tvoj ego.

Ne fukaš me, ampak ljubiš. Daš mi občutek varnosti in mi ga takoj, ko greš nazaj k njej, vzameš. Tišina. Potem se spet vrneš. Izigravaš me. Player … Kreten! Moralo bi te biti sram! A te ni. Dobro veš kaj delaš. Me boš kdaj resnično ljubil? Ne.

Si velik in močan. Ob tebi sem tako mala, nebogljena. Tvoja miška. Pameten, jaz pa neumna. Neodvisen, jaz pa tako zelo odvisna od tebe. Ne potrebuješ nikogar, kar si zaželiš, to tudi dobiš. Ali pa si vzameš. Ti lahko.

Jaz te ne kličem. Itak se mi nikoli ne javiš. Ne odgovarjaš na moja sporočila, me ignoriraš. Jaz čakam tebe. Počutim se tako neumno … Ujeta, ne vidim izhoda. Noro te ljubim in si domišljam, da sem edina, ki te zares poznam. Koza … V srcu me stiska.

Nasmejano pozdraviš in vprašaš kako sem. Tako si prijazen. Odvrnem, da sem super. Lažem. Veš. Svojo držiš za roko, ona se mi srečno nasmiha. Prasica … Veš, da me boli. Jokala bi.
Smeješ se mi za hrbtom. Sem pridna punca. Nikoli ne bi varala. Nikoli nisem hotela biti ljubica. Briga me. Vseeno mi je zanjo. Sovražim jo. Vsakič bolj, ko se vrneš k njej. Ta kurba ti je prioriteta … Ne zaslužiš si me.

MORAŠ PREBRATI  Galerija: Poročna noč

Samo ob tebi sem taka…prasica. Samo ob tebi sem taka… kurba. Z mano si grob, z mano si nežen. Strast. Toplina. Orgazem. Objem. Tvoje roke. Poljub. Tvoje oči. Nasmeh. Ustnice. Poljub. Poljub. Poljub.
Praviš, da sem lepa. Da sem ti všeč. Nikoli ne rečeš da jo boš pustil.
Jaz bi morala pustiti tebe. A si ne upam.
Ker vem, da ti bo vseeno.

Tebi, ki te sovražim.

 

Tvoja Julija

Rating: 4.8. From 38 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

12 Comments

 • Morphine61 says:

  Ah ja..seveda..vsi gledate (gledamo?!?) na to kot, da je vse Julijina krivda..Me res zanima, kako bi ostali ravnali, če bi bili v takšni situaciji…kako bi ravnali, če bi to osebo ljubili največ na svetu?!?

  Res je lahko (nam) eni tretji osebi o tem govorit…nekomu, ki ni kaj takšnega doživel…nekomu, ki ne čuti to kar čuti Julija…občutek poznaj(m)o samo tisti s podobno ali enako izkušnjo.

  KRUTA resnica gor ali dol..čustva so v takšnem primeru lahko FUL močna…niso zaigrana, niso fantazija, niso muha enodnevnica…in vse skupaj ne mine hitro.

  Tako stvar lahko napiše samo nekdo, ki resnično ljubi in ob tem neskončno trpi. In to tako močno, da pozabi na svoj ponos in svoje ideale…Pozabi vse svoje vrednote in se tej osebi popolnoma podredi in prilagodi…se poniža…samo zato, da je lahko z njim. Za to osebo je ta nekdo (v tem primeru Julija) pripravljen(a) narediti vse!

  Brez veze je nekomu dopovedovat, da to ne vodi nikamor in da si je sama kriva…(za takšno stvar ni vedno samo 1 oseba kriva! Taka oseba nikoli več ne zaupa tako kot prej in je res pazljiva v vseh ostalih vezah-če te so.)

  To je pa ta kruta je***a resničnost!

  P.s.: Julija, upam da najdeš osebo, ki te bo vredna! Vso srečo! Zapomni si, da so vse bolečine premostljive! Pa še to..sovraštvo je negativno čustvo…čim manj negativnosti ti želim!

  Ostalim pa želim čim več sexa in čim manj drame! 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • xxxxx says:

  Ko bi brala svojo zgodbo. Vendar ti povem nakaj? Jaz sem odšla od njega, ker vem, da si zalužim več, čeprav ga noro ljubim. In ti povem še nekaj? Čeprav ga ignoriram, se sedaj on plazi za mano. Ni še tako daleč, da bi pustil svojo punco, vendar stavim, da bo v naslednjih nekaj mesecih. Do tedaj pa samo čakam in ga ignoriram, ker vem kako ga boli, ker vem kako ga jezi. Sedaj sem jaz tista, ki se smejim in tudi, če me bo kdaj želel za svojo punco, se bom smejala naprej in mu rekla samo; Priložnost izgubljena, ne vrne se nobena! Bodi močna in odidi stran.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Lola says:

  Julija…objokana, tudi zate raste vrtnica…sprejela si igro kateri nisi dorasla in nikoli ne boš, si samo njegova igračka česar se zavedaš pa vztrajaš, verjetno toliko časa dregaš da si vzame kar mu ponujaš potem pa jokaš kako si uboga. kot že v prejšnih komentarjih napisano, krivda je na tvoji strani in marsikatera bi to končala ker tu ni prihodnosti

  No votes yet.
  Please wait...
 • cat says:

  sama bolečina. tu ni prihodnosti.

  No votes yet.
  Please wait...
 • danijel says:

  Fak, kok dabest napisano! Tok resnično, tako boleče in ta strast in občutki, ki so zadaj. In tako lepo napisano, tako lepo teče in se bere.

  No votes yet.
  Please wait...
 • marcia says:

  čist true, ko boš dost močna, boš šla. do takrat pa…

  No votes yet.
  Please wait...
 • lila says:

  jst bi ga že zdavnaj pustila se ne splača..itak če bi ga skenslala bi šel v nov lov…njegova bjonda pa itak ve kaj se dogaja

  No votes yet.
  Please wait...
 • sinead says:

  No ja, za takele igrice moraš biti pa dovolj zrel v svoji glavi. Čustva gor ali dol, enostavno moraš vedeti v naprej, da nisi ti njegova naslednja žena in sprejeti kar ti je ponujeno in doživeti ter izživeti, ali zavrniti. Žal,mogoče je pregrobo, ampak krivda je res na tvoji strani, kljub čustvom. Zato draga Julija, vsedi se, premisli in naredi …karkoli že pač,samo da ti bo lepo in brez bolečine 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Nekdo zraven says:

  Zelo dobro napisano, začutila sem kako se počutiš.
  Tako kot je pred mano napisala kolegica.. Ko boš dovolj močna, boš pokazala, da ti je dovolj. Poskusi se najti, bodi srečna sama s sabo, le tako boš našla pravo srečo.. in nekoga, ki te je vreden.
  Je pa jeba tole..
  Drži se!

  No votes yet.
  Please wait...
 • sestra says:

  Izmišljena ali resnična…na žalost se tut js kr najdem v tej zgodbi…
  In dlje ko se vleče…huje je…

  No votes yet.
  Please wait...
 • Petra says:

  Uf, moja zgodba še pol leta nazaj. Hug. Ko boš dovolj močna, boš končala zadevo.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Sramežljivka says:

  nekako sebe najdem v tej zgodbi 🙁

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *