Kdo smo?

Blog69 nas trenutno piše 21. Enajst deklet in deset fantov. Stari smo od 19 do 39 let. Smo iz vseh koncev Slovenije, vseh tipov izobrazbe (psihologija, medicina, marketing, fotografija, glasba, gimnazija …), ukvarjamo se z vsem mogočim. Težko nas boste spravili v zadrego. Vemo, kje so meje, ampak so tako visoko, da je pot do njih zahtevna, potna in včasih mnogim nedojemljiva. Nekateri pišejo pod vzdevkom, drugi so se že razkrili. Vse, kar napišemo, je nastalo v eni izmed naših enaintridesetih glav. Smo iskreni.

 

Ela, 27

Razigrana, divja, iskrena in brez tabujev. Včasih malo sramežljiva, na splošno pa zelo odprta. Rada se predajam užitkom in ni pravega užitka brez malo bolečine.

 

Mic, 28 let

Preveč razmišljam, včasih to obrodi sadove. Ni je stvari, ki si je ne bi upal ali pa vsaj želel poizkusiti. Ja, prav vse. Nekatere stvari bodo pač za vedno ostale skrite. No, prelite na ta papir.

 

Maycheee, 25 let

L’enfant terrible v najlepših letih. Svobodomiseln ženski osebek; za seks brez zadržkov, za domišljijo, in za fante, ki lepo dišijo. Večna šaljivka, ki ve kako se stvari streže. Make love, always.

 

Ea, 24 let

Iskriva in iskrena. Radovedna in radoživa. Sensation seeker. Nagnjena k flirtanju. Predrzna v besedah. Brezskrbna v dejanjih. Odprtih rok, odprtih misli. In predvsem – preveč zaljubljena v življenje za obžalovanje.

 

Šminka, 26 let

Sem… marsikaj, včasih nič. Na tleh si pojem pesem ptic. Zapojem mar še tebi eno? Pridrži tam mi svojo vejo.

 

Voc, 28 let

Mojo analitično naravo prebada zaletavost dejanj. Opažam, preberem, izkoristim. Živim v trenutku kjer čas ne obstaja, zato je vse dovoljeno. Pisal bom iz svoje točke, kjer bosta dve poveljevali desetim.

 

B, 23 let

Sem hedonist. Rada opazujem obnašanje ljudi ter njihove reakcije na različne stvari … o tem bom tudi v večini pisala in vas mogoče kdaj vprašala za mnenje. Pisala bom s strani svojih vidikov, o tem kako jaz razmišljam.

 

Cock, 30

Pesnik po mami. Slikar po očetu. Petelin po naravi. S packo na kolenih. S čopičem v eni in svilo v drugi roki. Poln dunajskih valčkov in francoskih poljubov …

 

Katarina, 19

Rada počnem nore stvari, ampak nikoli sama. V življenju se moram še marsikaj naučiti in poskusiti še marsikaj novega. Sem predvsem samosvoja in iskrena ženska. Rada pišem o svojih fantazijah in zato sem tu.

 

M, 26 let

Človeška podzavest me fascinira. Ravnam se po občutkih in intuiciji. Sprejmem, kar mi življenje ponuja – ljubezen, lepoto, naravo, užitek … Rada sanjarim, še rajši pa sanje živim. Carpe diem!

 

Timoti, 30

Ljubitelj življenja, poln optimizma, razklan med svetova fantazij in realnosti … Ni stvari, ki je ne bi probal, pa naj bo še tako ekstremna. Naj vam bo svet paradiž ali pekel, važno da ga živite po vaši izbiri …

 

Queen, 27 let

Sem radovedna. Rada razvajam, a še rajši imam, da drugi razvajajo mene. Imam bujno domišljijo, ki jo rada realiziram. Veliko razmišljam, a na trenutke moj um popolnoma zapusti moje telo. Nikoli me ne boli glava.

 

Bavzi, 34

Hardrocker, hardfucker, sam svoj poskusni zajček, party animal, manipulator in samec po lastni volji. Fantazij nimam več, vse sem upgrejdal v spomine. Ne morem se odločit… mi je za tale blog večji izziv podoživljat spomine ali ustvarjat nove. Kot vedno v življenu, gremo po filingu in do konca… Kiss kiss, bang bang!

 

Jure, 27

Na spolzki poti med ljubeznivim adolescentom in brezsrčnim sadistom, od enega k drugemu me nagibajo Njih pogledi. Ljubim marsikaj, kljub temu je ljubezen koncept meni tujega sveta … In, nikdar ne lažem.

 

Majk, 22

Po duši kulturnik, ustvarjalec, umetnik. Muza je vsaka “zaprta skrinjica”. Boginja nekje, nepoznana. Ne igram na karto sramežljivosti, ampak to je moja narava. Ko se trga koža se prebudi instinkt živali. Lep dan za orgazem – vsak dan!

 

Nemo, 39 let

Če uživaš v seksu, ne rabiš drog, rokenrol pa ni odveč.

 

Matej, 29 let

Prijatelji pravijo – majhen, zajedljiv, kronično potreben vecino časa rahlo “fajhten” … Sam pravim tako: Uživant v kozarcu dobrega irskega viskija ter navdusen pivec gintonica. Amaterski fotograf ter posledično malenkostno nagnjen v voajerstvo. Predvsem pa ljubitelj žensk in erotike v takšni ali drugačni obliki.

 

BoneR, 33

Perverzen in grob ter nežen in ljubeč. Spreten z besedami in brivnikom. Sem skeptik. Dvomim v vse. Brez dlake na jeziku. Če je le možno. Sem vsejedec, but most of all I love eating pussy.

 

Zdenka, 21 let

Tiha in sramežljiva, vendar direktna in glasna. Mlado dekle v odkrivanju novih stvari.

Rating: 4.8. From 22 votes.
Please wait...