Galerija:Hudiča!?

Prekleto!
Saj skorajda ne morem verjeti, a vendarle je res!
Prejšnji prispevek, ki je po nekem bizarnem naključju, ravno zgodba o dveh heretikih, ki za svoj poligon razvrata in greha izbereta nič drugega kakor notranjost gotske cerkve in s svojim brezbožnim dejanjem oskrunita božji hram, je reci-piši, že 666 – ti prispevek objavljen na Blog69.

666 prispevkov!
V malenkost manj kot dveh letih.
Pa vendarle … k vragu s statistiko. Pičimo dalje!

BoneR

Rating: 3.9. From 23 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

10 Comments

 • adam says:

  dragi moji,

  ne bom niti bral odgovorov, žal nimam več časa za blog69! ste(smo)(pogrešal me ne bo nihče!!) se pač malo izpeli, venda BoneR, gray Wolf kot je običajno se (nesporazum je glavni koncept civilizacije)nerazumemo, in vse preveč je blo napisanega, žali me ne, ker se me ne dotika, se pač ne poznamo, tudi nisem mel namen koga žaliti….

  želel sem samo povedati, da se s simboli hudiča ne bi upal igrati, samo toliko in nisem noben vernik, zato me ti komentarji pravzaprav ne zadevajo….

  še enkrat s simboli črne magije se ne bi igral, samo to je sporno zame, vse ostalo po želji…. pa, pa………….

  No votes yet.
  Please wait...
 • Palčica says:

  Spoštujem vero kot tako ….ne prenesem cerkve kot institucije, ki manipulira predvsem z manj izobraženimi ljudmi in to izkorišča za svoje, predvsem materialne potrebe… ….ampak to ni debata za sem …jaz gledam sliko samo iz vidika ali je estetska ali ni …ali je erotična ali pa ni ….

  Sama nisem opazila kake negative v fotkah, ker potem bi se lahko tudi zgražala nad npr. navideznim posilstvom v nekaterih igrah…

  In niso me zastonj vrgli dol z RKC foruma 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  Adam … iz tvojih dosedanjih komentarjev o mičnih medicinkah in ostalih ženskah, ki ti burijo domišljijo, se je dalo razbrati da se – če že ne v telesu, pa v umu – predajaš prešuštvu in potemtakem nečistuješ, torej grešiš in kršiš eno od osnovnih zapovedi, ki jih narekuje Sveto pismo.
  Zatorej je ta drama z žaljenjem tvojih (verskih) čustev povsem nepotrebna.
  Če si resničen vernik in veruješ v Boga, kot neko pozitivno silo, potem se zavedaj, da je za njegov obstoj nujno! potreben tudi njegov antipod, torej hudič/vrag/satan/belzebub ali kar ti je pač drago, kot poosebitev čistega zla. 🙂

  Če ti skušam ponazoriti povsem plastično, je to tako kot v kavbojkah ali pa v stripih. Revolveraš z belim klobukom je brez revolveraša s črnim klobukom zgolj običajen prežvekovalec tobaka in nikakršen dobrotnik pred katerim bi padal na kolena.

  Tvojima opazkama, vrli dohtar, da ‘bom še naprej tak kot sem’ ter ‘da morajo preživeti tudi taki’ pa ne dam zadoščenja z repliko, saj sta mnogo bolj slaboumni od igranja z dotičnimi simboli.

  Če ne uvidiš estetske vrednosti same galerije, če ne poštekaš, da je tudi v njej simbolika (lobanje, pokopališče, smrt, minljivost, kača/jabolko – izvirni greh – Adam/Eva, …) potem namesto otipavanja osebja med dežuranjem v nočni izmeni, lahko iz slehernega računalnika v vaši ustanovi oceniš galerijo z najnižjo možno oceno.
  To bo več kot dokazalo kako prav imaš. 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Gray Wolf says:

  Adam….spoštujem drugačnost, tudi če je ne razumem, se jo potrudim sprejeti, ker kdo pa sem jaz da bi sodil. Tvojih dveh komentarjev ne razumem, no vsaj mislim, da ne. Edino , kar mi pade na pamet je, da so prizadeta tvoja verska čustva oz. da ne odobravaš takega in drugačnega igranj njihvimi simboli. Zdaj, za nekatere je to umetniška svoboda, za druge žaljitev. Pa vendar mislim, da bi lahko svojo kritiko napisal bolj konkretno. Upam si trditi, da večina bralcev tukaj ne spada med “blond “populacijo, pa nam vseeno ni povsem jasno, kaj si hotel povedati. Tvoji komentarji pa dopuščajo številne interpretacije, obenem pa odpirajo vrata za popolnoma napačne zaključke. Zakaj tako? Predlagam ti, da poveš direktno, brez ovinkarjenja, pa bomo imeli mogoče debato. Vse ostalo nima nobenega smisla. Pa brez zamere Adam!!

  No votes yet.
  Please wait...
 • adam says:

  Spoštovani!

  ne gre za pamet, dragi moje, sej vidite svet je vedno bolj pameten, predvsem naša mladina, vsi znajo vse, gre za več kot je pamet in če tega ne razumeš dragi BoneR, potem boš še naprej tak kot si….tudi taki morajo prežvet in drugačni, smo tudi simbolna bitja in s simboli se zajebavat je precej slaboumno ali pač ne?

  sicer pa sploh ne vem zakaj metati….

  No votes yet.
  Please wait...
 • Palčica says:

  Potem nisem edina ki ne štekam adamovega komentarja ..sem bila raje modro tiho ….

  pa …pa se ne štejem med bjondaste 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • MorphineX says:

  Temu pa se reče galerija… I like it a lot!

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  Adam … ne vem ali naj nerazumevanje tvojega komentarja pripišem svoji neprespanosti ali pa se morebiti poslužuješ odrezkov za recepte in si zdravila predpisuješ kar sam. 😀
  MoodyBlues … sem galerijo pokazal profesionalnemu fotografu in je bil prav tako kot ti, navdušen nad izborom in estetiko samih fotografij. Ni pa vse vsakomur všeč. 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • MoodyBlues says:

  Ooo, tole je pa čist huda galerija! Po mojem okusu 😉
  In super za 666 in seveda za čast da je bila ravno moja zgodba objavljena pod to številko 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • adam says:

  danes je umrla Marija, danes mi je prišlo kot že dolgo ne, ampak moj način je drugačen in ni za bralce bloga, tu je seks bolj rekreativni šport….počasi mi postaja tole….
  ampak Marija je umrla, v meni je umrl del mene kot del mene umre z vsakim orgazmom…

  bodite v miru!

  ampak take slike so posebne, ni vse v mesu, v življenju je veliko simbolike in take slike so……………

  poleg telesa imamo tudi………..

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *