Galerija: Champagne

Spoštovani bralci, drage bralke.
Prav je in spodobi se, da tudi obiskovalcem in obiskovalkam naše strani namenimo novoletno voščilo, najbrž pa že veste, da bomo to storili kot se za blog69 pričakuje.

Naj bo prihajajoče leto 2015 najbolj sexy, najbolj fabulozno in najbolj mehurčkasto leto doslej.
Naj bo pestro in raznoliko, zabavno, zadovoljujoče, zdravo in čim manj stresno.

Nemara vam ‘ye ol’ bubbly’ ne prija ravno najbolj, ampak tisti kozarček boste pa že stresli … Če pa tudi to ne gre in bi ga najraje zlili proč, pa vam spodnje slike ponujajo nekaj igrivih in nagajivih variant, kaj storiti z njim.

Čeprav so mi med iskanjem fotografij navdahnjenih s šampanjcem, interneti na vsak način poskušali vsiliti podobo Kim Kardashian s šampanjskim lokom, ki se konča na njeni bohotni zadnjici, se mi je ob tem utrnila še ena misel, voščilo in želja.

Naj imajo vaši porivači in vaše porivačice višji I.Q. kot ga imata omenjena starleta in njen z božjim kompleksom oplemeniten fukač, vaše navdušenje nad njimi ter njihovo nad vami, pa naj traja dlje kot traja šampanjska omama.

Vse dobro vam želim,

BoneR

Nikar ne skrbite, če vam bo šampanjček preveč stopil v glavo in boste počele neumnosti, zganjale razvrat in se prav pohujšljivo obnašale.
Božiček vas bo dal na prav poseben seznam in vas bo prihodnje leto še raje obiskal ter bo pri obdarovanju še bolj širokogruden kot je bil do sedaj. 😉

Rating: 4.7. From 24 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *