Britje jajčk

Michael Jordan si glavo brije ob torkih in četrkih. Baje. Kot da je pomembno kdaj si on brije glavo. Dol mi visi. Tako kot njemu najbrž dol visi, kdaj si jaz brijem jajca. Tudi tebi bralec/bralka je najbrž vseeno. Je pa predvidevam ženskam ravno tako bolj vzburljivo sesati kajlo pod katero so gladka jajca, namesto poraščene gmote. Tako kot moški obožujemo lizanje gladke pičkice.

Z urejanjem intimnih predelov sem pričel pred dobrimi desetimi leti. Najprej sem zgolj pristrigel goščavo, potem sem uporabil mašinco, sedaj pa se že lep čas brijem z brivnikom. Ponavadi na dva, morda tri dni, se med tuširanjem obrijem po modih in okoli kurca. Jebi ga, morda se sliši nenavadno, vendar me britje rajca. Skoraj vedno se mi dvigne, tako da med britjem še malo podrkam, ali pa se med drkanjem brijem. Kakor vzameš.

Sem pa vseeno toliko previden, da niso gibi z žiletko preveč nekontrolirani. Nekaj posluha sicer imam, a spet ne toliko, da bi šel lahko žvrgolet k dunajskim dečkom. Čeprav so dandanašji brivniki že precej zaščiteni in se je skorajda nemogoče porezati, se to vseeno zgodi. Do pred kratkim sem se bril s tistim najbolj običajnim brivnikom. Držalo in glava, v katero vstaviš žiletko. S tistim se lahko fino porežeš. Sploh če je vstavljena povsem sveža žiletka.

Sedaj uporabljam nekega baterijskega fuzijskega, kjer jebene žiletke koštajo več kot cel kurčev aparat z baterijo vred, pa še ne obrije povsem do gladkega. Ali pa sem jaz postal prezahteven in hočem imeti res gladka jajca. Morda pa me samo britje tako rajca, da bi se kar bril. Prav veselim se britja. Seveda pa bi se še bolj veselil britja pičkice. Spomnim se ko sem prvič bril muco enemu od bivših deklet.

MORAŠ PREBRATI  Galerija: Podaljšan vikend

Namilil sem ji jo in se lotil zadeve. Ob vsakem potegu z britvico se je malo zdrznila, jaz pa sem v njeno vedno bolj gladko in mokro češpljico vstavil najprej en prst, potem pa kar dva. Oba sva bila vedno bolj vzburjena, bolj ko je šlo britje proti koncu, bolj trdega tiča sem imel in komaj sem čakal, da ji ga zasadim v pravkar obrito češpljo. Spral sem ji milnico, še nekajkrat potegnil z rezilom, da sem ji oblikoval lep in enakomeren V, namesto trikotnika ali pa črtice in ko sem tako od blizu opazoval njen griček in dišečo voljno špranjico, si nisem mogel kaj, da ji je ne bi najprej s celim jezikom pošteno obliznil ter nadaljeval z lizanjem.

Čeprav mi je kurac ves čas prav boleče stal, sem ji jo prelizal, da ji je v krču prišlo, potem pa sem ji ga zaril. Tik preden mi je prišlo, sem ga potegnil ven in ji končal na joške in trebuh. sperma se ji je lepo stekla v tisti V, ona pa si jo je razmazala po svoji sveže obriti pičkici. Ponavadi mi ravno ta prizor šiba pred očmi, kadar se brijem.Tudi pred pol ure, ko sem se obril pod pazduho se mi je odvrtel in kljub temu, da sem si jih obril predvčerajšnjim, sem si jih prejle spet.

Metro gol, metro dol, my balls are smooth and ready for lickin’.

Fantje, si brijete jajca?

Poglej rezultate te ankete

Loading ... Loading ...

Dekleta, imate rada obrita jajčka?

MORAŠ PREBRATI  Dober prijatelj ve, katero moraš pofukati

Poglej rezultate te ankete

Loading ... Loading ...

(Za ogled rezultatov brez glasovnja kliknite na siv napis “Poglej rezultate te ankete”)

Rating: 4.5. From 7 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

6 Comments

 • sinead says:

  Seveda pobje, vi imate radi urejene češple, me pa vaša jajca in okolico 😉

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • BoneR says:

  Sami mehkužci. 😛
  Jaz to naredim z gelom za tuširanje.

  No votes yet.
  Please wait...
 • nikz says:

  Gel za britje pa gasa, 2 minuti fertik 😛

  No votes yet.
  Please wait...
 • bimbo says:

  Britje je ql, sam kaj, ko se je treba tolkrat obrit….
  Uporabla kdo kkšno depilacijsko ipd?

  No votes yet.
  Please wait...
  • blog69.si says:

   Pena za britje! 🙂

   No votes yet.
   Please wait...
 • Blue_D says:

  Jst se pa vedno namatram z jajci… zmer se kej zaškejtam, bemu!

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *