Umazano v vsakem pomenu besede

Pogledam na uro. Ura je šest, obiski se še kar niso ‘spokali’ domov, jaz lovim njihove otroke in jih poskušam zabavati. Smrdim, vsa sem prepotena, nisem imela niti 5 minut časa, da bi se preoblekla.
Čez pol ure se končno odpravijo. Pogledam na telefon, čaka me sporočilo: »Pridem čez pol ure«. Super. Izmučena sem, ne počutim se prav nič privlačno in če sem iskrena, ne da se mi več!
Pospravim posodo nato vržem smrdeče cunje s sebe, nisem imela čas za tuš zato sem se samo malo navlažila z mokro brisačo in se posprejala z dezodorantom. Res super!
Že zamujam, dobim neučakan sms: »sem že tu!«. Hitro vržem nase hlače in jopico, ponošene čevlje in smučarsko bundo. Izgledam res nadvse čudovito in privlačno. Šprintam na postajo kot da se mi gre za življenje, ampak zraven imam še vseeno čas za razmišljati ali si sploh še želim to. Ampak potem ga zagledam, zunaj pred avtom in se znova vprašam zakaj za vraga me tako pritegne?!
Stopim do njega, želim mu poriniti jezik do grla, ampak ga raje užgem po ta zadnji in rečem: »no, a greva al’ bova sam stala tuki?«
Spraviva se v avto in se odpeljeva na običajno mesto, nekje zraven nekega polja. Že par dni je lilo kot iz škafa ampak na to seveda nobeden od naju ni pomislil, ampak sva lepo zapeljala na razmočeno travo. Čez nekaj trenutkov sem že stala za avtom in ga porivala, on pa je pritiskal na gas. Nimam pojma koliko časa sva to počela, kmalu sva obupala, se smejala temu kako sva si sama za vse –karma, ter se spraševala kaj zdaj.
Ostalo nama ni drugega kot da sva poklicala avtovleko. Verjetno ni težko ugotoviti izraza na obrazu tipa, ki naju je prišel rešit! Ponižanje pa pol. Ampak nama se je samo smejalo.
Oba sva bila blatna in umazana, ampak to naju ni ustavilo. Zapeljala sva se pred šolo in tam začela z akcijo. Vsak se je sam slekel, ni se nama dalo zavlačevati, pa še štorasto se je v avtu slačiti. Spravila sva se na zadnje sedeže, usedla sem se nanj in začela sva se poljubljati. Morem priznati, da v tistem trenutku nisem bila prav nič v moodu in sem bila zelo srečna ko se je odločil, da bo šel ‘down on me’ (v angleščini se bolje sliši). Ne vem kaj on dela z jezikom in prsti, ampak tip obvlada. To sploh ne veš kaj se dogaja s teboj in… sploh ni besed za to, ne znam opisat. Kmalu me je zadel orgazem, prekmalu. Potem je bil na vrsti on. S težavo sem ga vzela v usta, res je obdarjen, moja usta pa so premajhna za njegovega Herkula. Vlekla sem ga kolikor sem ga lahko, potem pa sem ga zajahala. Najprej počasi, da sem se navadila tega velikega tiča, res ne vem kako ima lahko tako velik penis, ker je suh kot zobotrebec, potem pa se je tempo stopnjeval dokler nisem zmogla več in sva se postavila v misijonarca. In potem še od zadaj. Kar njega neverjetno rajca, zato mu je kmalu prišlo.
To je bilo to, nobene romantike, nobene ljubezni, prej stare zamere in nerazložljiva privlačnost. Brez okrasnih pridevkov, brez olepšav.
Oblekla sva se, odpeljal me je na postajo.
»No, ajde!« odprem vrata, »a to je vse kar dobim?« vpraša.
Obrnem se k njemu ga poljubim, čeprav se mi zdi to totalno nepotrebno in stopim iz avta. Ko hodim domov med nogami še vedno čutim Herkula.
Doma slečem blatne cunje in jih vržem v košaro, grem pod tuš in v posteljo.
Na telefonu si nastavim budilko in pošljem popolnemu fantu sms: »Ljubim te, lahko noč!«
Kljub vsemu to ni bila laž.

MORAŠ PREBRATI  Greva na izlet?

khaleesi

Rating: 3.5. From 11 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

8 Comments

 • midori says:

  KristjanX, od kje ti ideja, da ženske želimo romantiko ? Ali vsaj kaj bolj od moških? Sama imam nasprotne izkušnje.

  No votes yet.
  Please wait...
 • midori says:

  Meni pa tale vsakdanja umazanost sede bolj kot vedno popolni, napeti prizori, ki spominjajo na mainstream strip ali porniče. Ne iščem v branju lepšega od resničnosti. In tudi sama sem razumela, da je bil sms na koncu namenjem nekomu drugemu.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Palčica says:

  Hmmmm….ni danes moj dan ..očitno da ni ….dolgočasna zgodbica, ki me niti najmanj ni povlekla v branje …..morda jo moram še kdaj prebrati…zaenkrat pa rečem, da mi ni všeč. Ne vsebina, ne slog pisanja.

  No votes yet.
  Please wait...
 • strawberry says:

  Hm razmisljam, prvo ko sem zgodbo prebrala sem zainterpretirala varanje gospodične. Z gospodom fukačem brez romantike je njen ljubimec, ima pa še ‘popolnega” fanta, ki je romantičen. Pa me je kristjanov komentar malo zmedel 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • MiŠa says:

  No prosim, ne bit takole smešen. OK, se strinjam, vsak ima seveda lahko svoje mnenje o nečem, pričakovanja in želje.
  In moje recimo spadajo med zahtevnejše, ki so svetlobna leta daleč od tega, da se za tole štorijo lahko reče “res zanimiva zgodba”.

  Prej bi rekla..suhoparno dolgočasje in neki poskus ali mogoče kanček želje po..izlitju.

  Daj prosim, BoneR..izvleci kakega asa iz rokava. Malo pobrskaj, gotovo se najde tam pri tebi v odložišču kaj bolj doživetega in žoftnega. Je že čas.

  🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • Kaja says:

  Moj dragi fukač brez romantike, glej, da kdaj ne ostaneva v kakšnem blatu! 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Nemo says:

  Preprosta, življenjska štorija.
  Raje sem fukač brez romantike kot “popolni fant”.

  No votes yet.
  Please wait...
 • KristjanX says:

  Res zanimiva zgodba ampak se mi zdi, da se je vse to prehitro koncalo pa tudi to, da bi bil tvoj fant bolj romanticen ne bi bilo slabo. Ponavad res če so fantje bolj romantični je pol še lepsi konec in puncam bolj všeč. Nasvet drugič, ko se dobita probaj bit ti bol romanticna, do njega in naprimer kakšna masaža nebi bila slaba boš vidla. 🙂

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *