Spoznavanje

“Živjo, Katarina,” rečem ob močnem stisku roke.

S samozavestnim pogledom mi zreš v oči. “Matej,” odgovoriš in se nasmehneš.

Napotiva se v gozdiček in med utiranjem poti klepetava o vsakodnevnih stvareh. Tak, lahek klepet. Hodiva že kar nekaj časa, potk se izogneva. Pri skoku čez potoček mi daš prednost in stopiš za mano.  V zraku med nama je čutiti napetost. Oba veva kaj sledi, samo vprašanje časa je, kdo in kdaj bo naredil prvi korak. Že sama misel nate, me je odkar sva si pisala vzburjala, zdaj, ko pa sva skupaj, se z veliko truda poskušam kontrolirati. Moje telo je polno adrenalina, živčni končiči napeti. Vsak lahen piš iz tvoje smeri mi povzroča kurjo polt.

Še v pogovoru stopiš za mano in  mi brez opozorila zaviješ roko na hrbet, da zaboli. Zagrabiš me za lase, potegneš glavo nazaj in me s strastnim poljubom na rahlo ugrizneš v vrat. Hitra reakcija me preseneti in ker se mi ne zdi primeren prostor, se  hočem izviti iz tvojega prijema in oditi naprej.

Postaneš vedno bolj resen, nasilen.

Z grozečim glasom mi šepneš na uho: “Nikamor ne boš šla, zdaj si v mojem svetu. ”

Oblije me val strahu in poželenja. Ne poznam te in ne vem česa si vse sposoben. Hladna barva glasu mi odzvanja v glavi. Pomislim, kaj boš pa zdaj naredila. Zdaj gre zares. Začutim, da se ne boš ustavil v nobenem primeru. Želim si te, kot si nisem želela še nikogar pred teboj in ravno toliko se te bojim. V tebi začutim surovo, nekompromisno moč moškega, ki je ujel svoj plen in si bo z njim  ne glede na vse, tudi postregel.

MORAŠ PREBRATI  Savna kurac

Še vedno stojiš za mano. Nagneš se proti ušesu, ukažeš: “Sleci spodnjice!”

Ker se obotavljam, roko še bolj zaviješ.

Kriknem od bolečine. “Ava, ne, boli.”

“Točno tako kurbica, če ne boš ubogala, te bo bolelo, razumeš? ”

Ostanem ujeta. Počasi se nagnem navzdol, da se osvobodim spodnjic. Čutim napeto grožnjo tvojega telesa. Ko se sklonim, se prižmeš še bližnje k meni, da med ritnicami začutim trdega kurca. Zatresem se ob misli, kako nemočna sem. Ne vem več, če si za prvič res želim tako. Omahujem.

“Ne, nočem da si me na silo vzameš”  proseče dahnem.

Preslišiš me in v odgovor porineš naprej na vse štiri.

“Kaj je zdaj pičkica mala, želela si me, si pozabila? Sama si me prosila za to, se spomniš? Prasička, ne jokaj zdaj in me ne prepričuj, ker me samo še bolj vzburjaš in te bom raztrgal.”

Moje telo se odziva ravno nasprotno. Pička je mokra in v pričakovanju. Tresem se od vzburjenja. Nočem, da vidiš, kako zelo zelo si želim, da me kljub mojemu strahu grobo in brez vsakršnega sočutja pofukaš. V meni se borita dve sili. Ponižanje in strast.

Pred tabo sem na vseh štirih. Čisto tiho spremljam tvoja navodila. Svet mi izgine izpred oči. Si samo še TI. Trznem, ko mi z odločnim prijemom dvigneš krilo čez rit. Na moje veliko presenečenje, namesto trdega kurca začutim tvoj vroč jezik na ritnici. Nato ju razpreš in se zakoplješ v lizanje anusa. Oblije me, prvič občutim kaj takšnega. Moj strah se počasi razblinja in ga nadomešča vedno večja želja po tebi, intruderju. Naenkrat potisneš dva prsta v pičkico.

MORAŠ PREBRATI  Iz Korit v nova raziskovanja

“O, vidim, da ti je všeč… Ha ha ha, saj sem vedel, da boš moja prasička. Hočeš me.”

Zaslišim odpenjanje hlač. Zastokam. S prsi se krčevito oprimem trave, ritko nagnem navzgor.

“Si pripravljena?”

Z enim samim sunkom, se zarineš do jajc. Vzame mi sapo. po gozdu se razlega nabijanje kože ob kožo. Členke imam že čisto bele, tako se držim….

“O ja, kubrica, zdaj ga imaš, čutiš kako je trd zaradi tebe? … Zdaj prenesi kar si hotela.”

Po nekajminutnem fukanju ga vzameš ven in rečeš.

“Poklekni”.

Brez besed ubogam.

“Odpri usta.”

Primeš me za lase in se zarineš globoko do grla. S čvrstim prijemom narekuješ ritem.

“Jaaaa!” spoščeno vzklikneš. “Vleci ga.”

Čutim, da se bližaš koncu. Z zadnjim potikom zaključiš globoko v ustih. Pogledaš navzodl in z olajšanjem daš še zadnji ukaz: “Pogoltni!”

 

7of9

Rating: 4.5. From 52 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

25 Comments

 • palcica says:

  Točno takole ga hočem spoznat …….

  No votes yet.
  Please wait...
 • sinead says:

  Prebrala 3 x … Ne najdem nič spornega. Super je 7 of 9 !
  Čudna sem , vem 😀

  No votes yet.
  Please wait...
 • Seven of Nine says:

  Midori, najprej opravičilo za pozen odgovor. Zaradi obveznosti in prenatrpanega urnika, aktivnosti na blogu nisem spremljala.
  Škoda mi je, da ne bi vsaj poskusila objaviti, kar si napisala. Tvoje zgodbice, vsebina in teme, ki se jih lotevaš so fenomenalne. In bi jih z velikim veseljam spremljala tudi v bodoče. Ne razmišljaj skozi kritiko in stopjo všečnosti.
  Sama najdem smisel izven tega konteksta.

  No votes yet.
  Please wait...
 • midori says:

  Seven of Nine, tvoja zgodba mi je povsem blizu in fantazija čisto razumljiva. V bistvu mi komentarji dajejo vedet, da morda le ne morem vsega napisanega pokazat drugim 🙁 vsaj ne na blogu, ki ni specializiran za bdsm tematiko. morda bralca zmoti spontana grobost, ki ni zelo očitno dogovorjena, medtem, ko prefinjena Volkova mučenja ‘pridejo skozi’. Zame gre za isto stvar: vzajemno fantazijo, ki si jo delita dva odrasla. Morda je še malce razlike med zapisano fantazijo in udejanjanjem v tem, da je fantazija bolj spontana, v resnici pa so potrebni dogovori. Čeprav, po mojih izkušnjah, body talk lahko uredi marsikaj, če sta oba dovolj senzibilna 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  Seven of Nine …
  nisem se nameraval spuščati v diskusijo, hotel sem le podati svoje mnenje, ki se mi zdi na mestu, sicer ga niti ne bi spisal in bi svoje ozkoglede nazore obdržal zase.
  Ravno kot pisec in soustvarjalec bloga čutim nekakšno odgovornost oglasiti se, če se mi zdi potrebno.
  Lahko si domišljam, da blog69 berejo le zreli, odrasli in razumni ljudje, ki vedo kje je meja, a bi bilo tako razmišljanje naivno, saj je med bralci zagotovo kak neizkušen mladenič, ki si zna iz takihle zgodb razlagati, da ‘pičkam’ sede, če ji zviješ roko na hrbet, ji zagroziš, da jo bo, vkolikor se bo upirala, kvečjemu še bolj bolelo in je najbolje prepustiti se.
  ‘Let’s not turn this rape into a murder …’ mi pride na misel.
  Kurc, sem pač oldschool pizdun, ki bi ga solze odvrnile, je pa tudi res, da se mi je že zgodilo, da se je odločen ‘ne!’, spremenil v ‘še!’
  Fantazija je eno, resnica je drugo. Zna biti pa spoznanje razlike precej trpko.
  Takole to zgleda v resnici.
  http://blog69.si/sex/drugace/

  No votes yet.
  Please wait...
 • Seven of Nine says:

  Dragi blogovci/ke, bralci/ke….!

  Me veseli, da vas moja zgodbica ne pušča ravnodušne na tak ali drugačen način.
  Ne razumem pa potrebe, da poskušate ugotovit, kaj bi bilo lahko narobe z osebama, ki se gresta tak seks…
  Le zakaj bi bilo kaj narobe z njima? Ni nihče pomislil na izživljanje fantazij, pa kakršne koli te že so? In če sta pri tem obe stranki, kot je v zgodbici jasno razvidno, zadovoljeni, je, vsaj kar se mene tiče, namen izpolnjen.
  Ljudje smo si zelo različni in kdo je tisti, ki lahko reče, da je njegova resnica absolutna, njegova fantazija prava, njegovo čutenje posplošeno…in če nadaljujem v tej smeri, kdo lahko odloča zame? In kdo lahko zanj?
  BoneR, nad tabo, kot piscem bloga sem rahlo razočarana, da se spuščaš v debate v namenu analiziranja.
  Vedno znova me namreč preseneti človeška narava kritiziranja »sosedovega vrta« namesto obdelovanja svojega. Hvala lepe za kalupe, če so jih vsilili že povsod drugod, jih vsaj pri sexu ne potrebujem. »Real life« nima veliko skupnega s spalnico, vsaj ne bi smel imeti, še manj pa moraliziranje in razmišljanje zakaj me nekaj vzburja.
  Vsem skupaj želim vesele praznike. Sexajte »outside of bars«, se ljubite, jebajte, fukajte s prižgano ali ugasnjeno lučjo, z lisicami ali brez, napol oblečeni ali slečeni, nežno ali na hard. Kar šteje je, da najdete način, ki paše obema, vsem trem, moškemu/ženski, ženski/ženski…. in ko potem lahko rečeš, če povzamem MoodyBlues, da je bil fuk stoletja. Bil je tvoj.
  😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • MoodyBlues says:

  Nikakor ne razumem kaj je z vami, od kod potreba po doživetju nečesa takega? Že velik manj agresije v fuku zna bit naporno in zahteva precej predanosti, zaupanja in strahotno željo, pa še tako je lahko meja hitro prestopljena. Ali pa sem samo jaz? Moj ego je res hud in zahteva dostojanstvo, lahko sem prasica, ampak z mano pač ne boš ravnal tako. In tole kar je opisano je skrajno ponižujoče. In imam rada grob seks, dedc me mora nadvladat, znat zagrabit, pritisnit ob nekaj in pofukat, da me še par dni vse boli. Ampak če mi bo poskušal nabit glavo na tiča, kot v tistih cheap porničih, kjer vlačijo babe za lase po sobi, lomijo roke in jih navzgravžno grobo fukajo v usta….ja, če hoče prasico, jo bo dobil, ampak ne takšno, pač pa takšno, k mu bo z veseljem zasadila zobe v tiča.
  A vam je res dolgčas, naletite na same idiote, preveč berete kosmo nasvete, kako izboljšati seks, da se vam nekaj takega zdi ooooh?
  Meni je dovolj samo taprava kemija, ko si nekoga želiš da se ti meša, pa ga lohk sam trikrat zarine in obema pride, pa bom rekla da je bil fuk stoletja. Ni važno samo kaj se dogaja s telesom, pač pa kaj se dogaja v glavi, duši in srcu 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  Najbrž imaš prav Seven of Nine in sem prezaletavo spisal tisto.
  Tole ima prej opraviti s poskusom odprave nizke samopodobe s poniževanjem in nadzorovanjem nekoga, ali pa je le malce nasilniški control freak, ki ima na vsak način rad vajeti v rokah. 😉
  Zgolj ugibam.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Seven of Nine says:

  Adam, hvala. Še zmeraj trdim, da jeza tu nima kaj počet….
  🙂
  In jesen zna biti zanimiva, vsaj upam.

  No votes yet.
  Please wait...
 • adam says:

  draga seven of nine?

  BoneR ima prav, samo kdo bolj potrebuje in kateri tečaj, je pa še treba pogruntat……

  lep jesenski pozdrAV VSEM, ki si upajo….

  No votes yet.
  Please wait...
 • Seven of Nine says:

  BoneR Aha ha ha ha ha…to pa nima nič opraviti z jezo :)….

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  na tečaju za obvladovanje jeze?

  No votes yet.
  Please wait...
 • Seven of Nine says:

  Igor…in kje ste?????

  No votes yet.
  Please wait...
 • adam says:

  ah, bejbe nakladate, bo vas začel maltretirati, bi pa……

  sicer zakaj pa ne, če paše?

  adam.triatlon@gmail.com

  No votes yet.
  Please wait...
 • igor says:

  mislim, da nas je kar nekaj takih ki si želijo tako podrejenost žensk 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • Seven of Nine says:

  Mogoče pa res…Odvisno kje iščeš ha ha ha. Po mojih izkušnjah je ravno obratno…manjka moški del… 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • Nataska says:

  Meni se pa zdi, da je verjetnost večja. 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Mojmoj says:

  In verjetnost, da srečaš punco, ki bi se tako odzvala na to je v sloveniji 1 od 100.000?

  No votes yet.
  Please wait...
 • Domen says:

  super zgodbica … ja ja, se da, sam mal korajže je potrebno 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Katarina says:

  Fantazije, želje…. Takole bi mi lahko izpolnil le samozavesten moški, z izrazitimi dominantnimi nagnjenji. Hm, obstaja?

  No votes yet.
  Please wait...
 • Tit says:

  Kaja: Seveda. Piši na titanus42 na gmailu, pa uredimo 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  Nemo, čeprav se ne bi uspel naučit vsega, od vejice do pike, do not worry. Tudi brez tega ti gre odlično 😉

  Tit, a da se da? 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • Tit says:

  Kaja,

  that could be arranged 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Nemo says:

  Kaja, se bom naučil na pamet 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  Noro! Točne tole hočem tudi sama!

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *