Red

Obleko natančno zložim na stol. Hlače prepognem preko naslonjala, s srajco oblečem naslonjalo kot kakšno rahitično manekenko. Telovnik in suknjič gresta na obešalnik, kravata tudi.

V spodnjicah stopim prednjo in pokleknem. Njeno črno usnjeno perilo je tako izzivalno, nekaj divjega je v tej opravi. Moja žena oblači le snežno belo bombažno perilo. Nekoč sem ji podaril nekaj modernega, vendar nikdar ni oblekla. Sintetična tkanina ne diha, ni zdravo.

Z jahalnim bičem mi dreza v mednožje. Prasec pohotni, s tem črvom upaš priti k meni, reče s strogim glasom. Ponižanje me vzburja, možgane mi zalivajo nekakšni sladki električni impulzi. Moj ud se je od strahu in fizičnega neugodja res zakrčil v nekaj zgubanega. Zdaj bom moral lizati visoke usnjene škornje, od spodaj navzgor, proti kolenu. Lizanje gladkega črnega usnja ni fizični užitek. Naslada je v tem, da to moram početi. In v pričakovanju nagrade v obliki njenih golih stegen. Seks doma je skorajda ugasnil. Nikoli je nisem smel lizati po mednožju. Tudi žena ga nikoli ni vzela v usta. Gnusi se mi to, je dejala nekoč.Tako živalsko in nizkotno je. Nato nisem več niti predlagal.

Moje lizanje spremljajo močni in enakomerni udarci biča po moji riti. Peče, ponižuje in hkrati je prijetno, kako nenavadno. Gotovo se mi bodo zopet poznale lise. Vendar vedno spim v pižami, ne bo možnosti, da žena vidi. Ližem notranjo stran stegen in se približujem mednožju. Razmišljam, kaj bi bilo, če bi žena izvedela za te moje redne obiske, to mojo veliko skrivnost. Kolikor jo poznam, bi sledilo: osuplost, jok, ogorčenje, takojšnja ločitev.V tem vrstnem redu. Razdelitev premoženja bi bila komplicirana. Otroci pa so tako že odrasli. Povedala pa ne bi nikomur, sramota bi bila prevelika.

MORAŠ PREBRATI  Galerija: The Cute Club

Kam hitiš, pohotnež! Zakriči in zavihti bič tako močno, da me kar zvije. Vrniti se moram nazaj do kolena. Tako zelo si želim priti do njenega gladko obritega mednožja. Žena si je nikoli ni obrila, čeprav je to zdaj tako moderno. Zdi se ji izprijeno, nenaravno. Odstrani si le tistih nekaj dlačic, ki gledajo izza kopalk. Pred poletnim dopustom. Imamo pavšal prikolico na morju, kamor hodimo že leta.

Cmokam in strastno ližem gospodaričino mednožje. Daj prasec, liži, še! Dokler ne bo končala, me bo močneje in močneje šeškala po riti. Ker me že zelo boli, si prizadevam za njen klimaks toliko bolj. Klečim in med lizanjem drkam svoj ud, zaradi močnega vzburjenja težko zadržujem orgazem. Če bi mi prišlo prej kot njej, bi bil posebej kaznovan, zato delam premore. Vendar če opazi, zavpije: drkaj, prasec, drkaj! In švistne s pojačano jakostjo.

Ritual poteka vedno enako. Ko v nasladi konča, izbrizgam seme na njene škornje. Raje ga ližem z njih kot s tal. Po orgazmu se mi to početje sicer že upira, vendar uživam v njeni pohvali. Dobro si me lizal, prava pokvarjena svinja si.

Ko končava, se brez besed oblačim. Počaka me v sosednjem prostoru. Plačam. Tudi zdaj je profesionalno stroga in nedostopna. Sam se iz ekstaze potapljam v sram in mi je prav da molčiva. Nobenega osebnega odnosa nimava, nobene prijaznosti ali neformalnega govorjenja ni med nama. Samo k njej hodim, točno določen dan v mesecu. Vse je predvidljivo in varno. Ob prvem obisku sva se natančno dogovorila, kako bo srečanje potekalo. Bolje rečeno, ona je me izprašala, jaz sem potrdil ali povedal česa od predlaganega ne bi. Sam ne bi upal izrazit svojih želja.

MORAŠ PREBRATI  Odgovor Bralcu

Potem grem v trgovino in nakupim, kar imam na listku. Pripravil bom večerjo. Žena pride kasneje, farmacevtski urnik je neprijeten, saj večkrat dela tudi popoldne. Vse bo kot mora biti. Le enkrat, na začetku pred leti je kot da nekaj zaslutila.Hrana je čisto presoljena, je dejala. Tako raztresen in odsoten se mi zdiš. Se slabo počutiš? Viroze razsajajo. Jemlješ preventivno ameriški slamnik za krepitev odpornosti?

Anan

Rating: 4.5. From 18 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

8 Comments

 • Grey says:

  ooopa…

  No votes yet.
  Please wait...
 • midori says:

  @ Anan: tole pa daje prešernu the whole new meaning :-O

  No votes yet.
  Please wait...
 • Palčica says:

  Meni pa je zgodba žalostna …zelo ….enostavno je preveč realna in resnična …toliko zakonov propada zaradi neumnost …
  Drugače pa lepo spisano. Pohvala.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Anan says:

  Dame, hvala za naklonjene komentarje, ki seveda laskajo in gladijo nečimrnost v pritlehni duši pisočega.
  Obenem jemljem kot zavezo za vaše bodoče bralne užitke.

  Anan

  p.s. na temo medenja in cedenja pa se mi sama od sebe vriva kanonična misel o mokrocvetočih rožcah poezije 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  Že nekaj časa, zdi se mi, da vse od Liverpoola dalje, sem navdušena nad Ananovim slogom. Hladen, stvaren, brez rokokojskih dodatkov. Ampak vseeno zelo močan stil, zapomnljiv.
  Kot pravi Midori – brez sladkih fantazij, vanila seksa, vedno trdih tičev in mokrih muc. Ampak moja se vseeno cedi.

  No votes yet.
  Please wait...
 • midori says:

  cedečih mucah 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • midori says:

  všeč mi je ta hladni slog o vročem. vsekakor daleč od sladkih popolnih fantazij o vedno sedečih mucah, trdih tičih in vanila seksu. bolj … resnično? in hkrati bolj literarno. nekaj pove o nas, o človeški naravi.

  No votes yet.
  Please wait...
 • strawberry says:

  Mogoče tudi ta ženska to dejavnost opravlja strogo naskrivaj, doma pa igra še eno vlogo pridne ženkice, ki streže od spredaj in zadaj svojemu možku. On uspešno prazni steklenice v gostilni na ženin račun. Ker mu žena ni več privlačna pa si občasno privošči prsato kelnarco Marijo. Ufff kako bi šele uno farmacevtko s hudo ritjo 🙂
  Malo sem zaplavala 🙂 pri teh sortah zgodbe mi je ful zanimivo razmišljati kašne vse skrivnosti lahka ljudje skrivamo. Drugače pa zelo všečna zgodbica.

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *