Onadva

Naključno sem te spoznala zunaj, po tem, ko sem že marsikatero zgodbo slišala o tebi. Bil si znan Bad boy, saj veš … tisti, na katere baje vse ženske ‘padamo’. Ja res, ob pogledu nate, tiste dolge lase, in ostre poteze, so se mi zašibila kolena. ”Zdravo, ti me moraš definitivno pofukat. Že dolgo me nihče ni”, sem si mislila, med tem ko sva se spoznala in stresla roki. Obstajala je le ena ovira. Ona. Huda bejba, polne ustnice, postava za umret, ogromen par definitivno najlepših jošk, ki sem jih kdaj videla. Rada si z njimi izzivala brez nedrčka in ozko majico.

Nekaj časa je minilo, spet se srečava, spet tisto ščemenje v hlačkah. Pizda no, kaj mi počneš! Spoznam še tvojo bejbo, prijazna deklina, a vendar vidim v njenih očeh tisti bitchy sijaj. Fak, skupaj sta najbolj rajcig in nikakor se ne morem odločiti katerega bi raje imela v postelji. Še dolgo si jo rajcam ob misli na njiju … skupaj ali pa vsak posebej.

Ne mine dolgo, se srečamo na eni izmed poletnih prireditev, imam nekaj pirov v riti, ona pa očitno tudi. Kot strela z jasnega me punca zaliže. Oh fuck, seveda jo zaližem nazaj, uprizoriva pravi šov za vse navzoče, ko pride on z novim pirom v roki. Pivo odvrže in pride do naju, obe zagrabi za lase in na pol v smehu, na pol v jezi zakriči ”What the fuck?! Kaj je z vama? Obe, takoj v avto!”. Pogledava se in primeva za roke te odideva proti avtu, na poti tja mi uspe potisniti prst v njeno tamalo pod kiklo. Ona se le zahihita in pogleda njega kakor majhna punčko, ki želi starše prepričati v nakup že drugega sladoleda. On jo pogleda in osorno nama zabiča, da se ga naj paziva.

MORAŠ PREBRATI  Dovolj, vsega imam dovolj!

Prideva v avto, brutalno se liževa in grizljava na vseh mogočih delčkih telesa, on pa le nemo spremlja v vzvratnem ogledalu in nekaj teži skozi zobe. Meni je vseeno, dobila sem tisto kar je bilo moj predmet poželenja že dolgo.

Pridemo k njima domov, ona me v trenutku do konca sleče in začne fukati s prstom, liževa se, fukava ena drugo, prišlo mi je po nekajtrenutkih. Pride tudi njej, rajca me s pizdo ob pizdi, dereva se, on pa naju le opazuje.

Začne se slačiti in si vzame kurac iz hlačk, nakar ga začne drkat. Tudi njemu pride takoj, jaz pa v trenutku začnem njegovo spermo lizat, nato njo, pa njega. On se dvigne in nama ukaže naj nastaviva ritki, obe naju najprej enkrat udari po riti tako močno, da se mi je svetilo, nato pa si ogleduje najini luknjici… katero bo prej…

Kar naenkrat slišim tisti znani zvok … Moby – Porcelain; nekje odzvanja v moji glavi, še bolj si želim tistega kurca v sebi … melodija je vse bolj glasna … Fuck! Budilka! Že tretjič. Neee ne, hočem kurca, hoooooočem. Zamujam v službo. Vseeno mi je, hitro slečem premočene hlačke in se sama obdelam. Potrebovala sem le nekaj trenutkov in že tisti znani občutek.

Čebela

Rating: 4.3. From 23 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

4 Comments

 • cho says:

  good

  No votes yet.
  Please wait...
 • Marcus says:

  Se mi je zdelo, da so bile le sanje, hehehe. Je šlo le malo prehitro vse skupaj. 😀

  No votes yet.
  Please wait...
 • Palčica says:

  Škoda, ker so le sanje ……
  Drugače pa lepo napisano ..kratko in jedrnato. Prav privoščim ti ju.

  No votes yet.
  Please wait...
 • grozni says:

  Moby se pa ne sklada s tvojimi sanjami a?
  ‘In my dreams I’m dying all the time’ 😉

  Super zgodba!

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *