Odgovor Bralcu

Kar pošteno sem se nasmejala ob branju prispevka 69 do konca!.

Dragi bralec, mislim, da te moram nekoliko razočarat. Zakaj? Ker smo ženske, le ženske, in saj veš, vedno je posredi nekaj čustvenega sranja. Res je, kar si napisal, zavedam se svojega telesa in rada ga razdajam, a pod določenimi pogoji. Bi te presenetilo dejstvo, da sem v resnici precej zadržana, ko gre za seks z neznanci?

Da dam samo, kot je med nama zares huda kemija, še bolje, čustva. Ja, prav si prebral-čustva. Smešno, ane, si predstavljat, da z nekom, ki ga imaš rad, počneš vse perverzije, ki jih najdeš na mojem tumblr-ju. Ampak jebi ga, takšna sem, občutek ljubezni in pripadnosti, pri meni delajo čudeže. 😉

Če bolje pomislim, mislm, da gre za neko vrsto zaupanja. V takem stanju sem brez zavor, ja, nedvomno. Težko pa si naprimer predstavljam prvi fuk z nekom, ob katerem sem tako zelo sproščena, da sfantazirava od vseh perverzij, ki jih morva skupaj nujno poiskusit; da je do mene zelo grob, da me zveže, da je na sporedu tudi analno, da bi se šla igro podrejenosti, ipd. Pa ne samo zato, ker bi tale ‘nesproščenost’ mučila samo mene, tudi na drugi strani je precej prisotna. Sama sem doživela precej neodobravanja, verjel ali ne, kadar sem imela opravka s takozvanimi žrebci (ki so to, seveda, predvsem navzven). Ko pa so postavljeni pred dejstvo, da nisi samo še ena črtica, ki jo bodo najverjetneje pozabili že naslednje jutro, in da v seksu resnično uživaš tudi sama, takrat se tipi ustrašijo. Kako ironično, da vsi sanjarijo o ženski, ki je vsaj toliko brez predsodkov, kot oni sami, ko pa so z njo soočeni, enostavno ne vedo kaj naj z njo počnejo. Ampak to je že druga zgodba…

MORAŠ PREBRATI  Fresh Fruit for Rotting Vegetables

Kako nas torej prepoznat? Spoznat? 😉 Ne vem, pojma nimam. Ne nosimo nobenega kužnega znamenja, dajemo pa tudi ne vsepovprek. 😛

 

maycheee

Rating: 4.6. From 6 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

7 Comments

 • 'Bralec' says:

  Mislim, da se te težko razoroži, kako skrivno orožje imaš vedno pripravljeno.
  Spijena slike TEBE, ne o tvoji sprijenosti, ki je vsaj po fotografijah sodeč ravno pravšnja. 😉
  me pa zanima kaj si si štela kot kompliment… 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • maycheee says:

  O jebemti, zdej si me pa čist razorožil z izjavo “Sem pa strasten kadar sem sproščen, perverzen kadar čutim, da smem biti, nežen, kadar se mi zdi, da zaradi tega ne bom izpadel mevža in odkrit in iskren vedno.” 😀 Ker v nekem takem duhu naj bi zvenel tudi moj response, pa je najbrž izpadlo precej drugače… 😀

  No ja, no ja, sfaljena slika o sprijenosti? Najbrž res samo iz lepega miru rada pregledujem vse te seksualne vsebine, v resnici pa sem zadrta baba, ki sovraži eksperimentiranje 😀

  Sej drugače sem bila zelo vesela komplimenta 😉 Hvala!

  Na naslednje branje, dragi Bralec 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • 'Bralec' says:

  rahel popravek- prosim moderatorja, če bi lahko ustrezno ukrepal…
  “Nrav tega bloga je pač taka kakršna je in sem se govoričenja o tem, da sva čutila tudi vzajemno simpatičnost in da sva se kak teden prej ure in ure pogovarjala po telefonu ter si marsikaj povedala, NALAŠČ ZAMOLČAL.

  No votes yet.
  Please wait...
  • blog69.si says:

   Popravljeno! 😉

   No votes yet.
   Please wait...
 • 'Bralec' says:

  Zdravo maychee!

  Tudi jaz sem se nasmejal tvojemu odgovoru. 🙂
  Predvsem zato, ker bržkone sklepaš, da sem ob vsaki obriti pički globoko v sebi razočaran, ker ji ne morem sneti skalpa, ki bi ga potem nosil na pasu poleg vseh ostalih, s katerimi sem sexal.
  To da sva si bila všeč, ne pomeni, da sem bil jaz zadovoljen, da ima ona vse zobe in dve joški, ona pa, da jaz nimam grbe, ampak da sva si bila dejansko všeč.
  Nrav tega bloga je pač taka kakršna je in sem se govoričenja o tem, da sva čutila tudi vzajemno simpatičnost in da sva se kak teden prej ure in ure pogovarjala po telefonu ter si marsikaj povedala, nalašč zamolčal!

  Torej je bila vizualna všečnost le še pika na i.
  Sex z neznancem bi bil sex z nekom, ki ga srečaš na troli ali pa na žuru in mu po dveh pijačah sesaš tiča v kolesarnici bloka.
  Najbrž si si ustvarila neko mentalno fotografijo ‘bralca’, ki pa zna biti napačna. Tako kot je moja sprijena slika tebe najbrž sfaljena.
  Da ti pa morda dam malo barve za morebitno sliko, ki si si jo naslikala.
  Nisem žrebec.
  Nisem ženskar.
  Nisem sveder, fukač ali lomilec ženskih src.
  Sem pa strasten kadar sem sproščen, perverzen kadar čutim, da smem biti, nežen, kadar se mi zdi, da zaradi tega ne bom izpadel mevža in odkrit in iskren vedno.
  Vesel sem tvojega odgovora. 🙂
  Še se bova slišala. 😛 pardon, brala.

  No votes yet.
  Please wait...
  • blog69.si says:

   Usojena sta si! 😉

   Rating: 5.0. From 1 vote.
   Please wait...
 • blog69.si says:

  Uuuuu, lepa! Si vrgla rokavico! 😉

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *