Novoletna zabava

Po nepozabni masaži, ki mi jo je pričarala maserka Mija je bil čas, da zopet preizkusim lezbično stran svojega življenja. Saj ne, da sem med tem časom bila brez kurca. Kje pa, bila sem kar nekajkrat pošteno nataknjena na različne tiče in prav v vse luknje, ampak mi je pa kar malo manjkal okus pičke na svojem jeziku.

In ker je bilo tu novo leto in zopet ena od nepotrebnih službenih zabav sem si dejala »Punca čas je, da zopet poližeš eno mastno pičko.«

Kot že nekaj zadnjih let smo praznovali kar v pisarni. Ker sem zjutraj do časa vstala sem se kot vedno stuširala in si svojo fračulo pripravila na morebitno seksualno dejavnost.

Dopoldan je minil bolj kot ne v praznovanju saj se nikomur ni dalo delati. Veliko se je pilo in kaj kmalu sem od pijanih kolegov dobivala različne ponudbe za fuk v pisarni, stranišču … Ampak, moja pička je bila danes pripravljena samo na nežne ženske rokice in mehak jeziček. Sodelavka, za katero se je pač vedelo, da ima raje dekleta kot fante pa mi je danes delala nemir v mojih hlačkah. Že sama misel, da bi se pofukala s to prasičko, mi je pognala sokove po mojih hlačkah. Pička se je vedno bolj vlažila in morala sem na stranišče, da se malo osvežim.

Hitro sem smuknila v svojo kabino, si slekla tangice in si jo začela mencati. Ker mi je bilo ta trenutek čisto vseeno ali katera kaj sliši sem ječala in predla, ko sem si tiščala prste v luknjico. Hitro mi je prišlo. Oblekla sem se in odšla iz svoje kabine, ko sem zaslišala pritajeno ječanje v sosednji kabini. Malo sem se nasmehnila, si umila roke in zapustila stranišče. Zunaj sem počakala, da bi videla katera si jo je prav tako zdrgnila do orgazma. Na moje veliko presenečenje je iz stranišča prišla punca, ki je pri nas delala preko študenta. Drobna punca z velikimi joški (ja nora sem na velike joške). Za mene malo presuha ampak zalo simpatična.

MORAŠ PREBRATI  Galerija: Sunny Monday

Stopila sem do nje in ji prišepnila :«Je pasalo?«

Sramežljivo me je pogledala in dejala: »Ja je. Ko sem te gledala kako si jo drgneš mi ni preostalo drugega kot, da si jo še sama.«

»Božena« sem se ji predstavila.

>»Klavdija« je tiho dejala. »Malo sem razočaran, ker ti si mene gledala jaz pa tebe nisem«, sem se delala užaljeno. Prijela me je za roko in si jo porinila pod krilo. Deklina je bila kar brez hlačk. Imela je še vedno mokro in tudi moji prsti so postali hitro mokri. Malo sem se poigrala z njeno piško in hitro obliznila svoje prste. »Mmmmmm kako dober okus«.

Ni bilo več poti nazaj. Še enkrat sem jo prijela za pičko, jo mencala in kar na hodniku pred straniščem sem ji začela nabijati svoje prste v njeno razmočeno pizdo. Ni mi bilo mar, če naju kdo zaloti. Poljubljala sem jo po vratu, jo zalizala, da je kar čmokalo. Najino mečkanje je prekinil sodelavec, ki se nama je približeval. »Pridi greva« je dejala Klavdija. Bila sem kar malo razočarana,ker sem mislila, da se je vse skupaj že končalo. Samo nemo sem ji sledila, saj sem mislila,da se vračava na zabavo.

Klavdija je zavila na stopnišče in po stopnicah dol. Prišli sva pred vrata arhiva in Klavdija se je sunkovito obrnila in me napadla kot kakšna zver. Prav zverinsko sva se začeli poljubljati, se mačkati, šlatati in slačiti druga drugo. Vrata v arhiv so se odprla in midve sva vstopili. Zgoraj sem bila že gola in moji joški so kar kričali naj jih že začne obdelovati. Klavdija jih je začela ljubkovati, jih gristi, sesati in mečkati. Moja pička je bila že tako mokra, da hlačke sploh niso mogle več zadrževati vseh sokov, ki so prihajali iz mojega vulkana.
»Kaj pa če kdo pride?« sem bila malo v strahu. »Ah nič ne skrbi, samo ena gospa pride včasih sem in se malo poigra sama s seboj, ampak je danes ni«.

MORAŠ PREBRATI  Galerija: Tanya Song

Začela sem slačiti Klavdijo. Odpela sem ji srajčko, no bolj sem jo strgala dol z nje, saj sem bila že pošteno potrebna ženskega fuka. Sledilo je še krilo. Pred mano je stala ta mala postava z lepimi joški, ki so kar sami kričali naj jih vzamem v usta in se z njimi poigram. Pokleknila sem pred njo in se potopila v njeno pičko. Z jezikom sem potovala po njeni notranjosti. Sesala njen ščegetavček in ji v pičko porivala svoje prste.

»Bolj me daj. Daj porini še več prstov v mojo pičko. Daj prosim, razneslo me bo. Pizda jaaaaaaaa!«, je kričala Klavdija. Obrnil sem jo in jo od zadaj začela fukati s svojimi prsti. Njeno čudoviti rit sem lizala kot najslajši sladoled, ki ga dobiš pri šipcu. Njena mala odprtinica je bila tako slastna. Klavdija se je zvijala kot plesalka in me prosila naj jo fukam močneje. Poglej ti to prasičko sem si mislila in ji v pičko porinila celo roko.

Nabijala sem jo z roko in jo lizala njen anus. Klavdija se je začela tresti in orgazmi so kar prihajali eden za drugim.Ko se je malo umirila sem izvlekla svojo roko iz njene pičke in jo celo polizala. »To pa je bilo zelooooo vredu. Že dolgo mi ni tako dobro prišlo.«, je dejala Klavdija in se počasi umirjala.

Prijela me je za obraz in me dvignila in prav sočno poljubila. Sedaj je ona na vrsti, da me pofuka sem si mislila. Pomagala mi je, da sem zlezla na mizo, mi slekla krilo in moje premočene tangice. Poljubila me je nežno na pičko in jo začela obdelovati. Bila je zelo nežna.
»Veš kaj Klavdija želim si grobega fuka.«sem ji šepnila. Ona pa se je samo zasmejala in takoj sem dobila tri prste globoko v moji pički. Gumbek je bil tako nabrekel, da je zgledal kot kumarica, ki je izginjal v njenih ustih. Pila je moje sokove, ki so se cedili iz pičke.

MORAŠ PREBRATI  Adrenalinska vožnja - Ko popustijo zavore (21. del)

»Božena imaš tako lepo in slastno pičko.« sem še slišala, potem pa je sledil orgazem. »Prihaja mi. Aaaaaaa!« Obležala sem na mizi in se zopet sestavljala. Ko sem tako ležala na mizi in čakala kaj bo sledilo sem začutila njen jezik na svojih bradavicah. Bilo je prijetno ljubkovanje na mizi. Najino ekstazo je prekinilo odpiranje vrat arhiva. Hitro sva pobrali svoje cunje in se hiteli skriti za omare. V arhiv sta prišla Štefan in Maja. Vrata se niti še niso dobro zaprla že je Maja fafala Štefanovega kurca. Malo sva še pogledali kako sta se fukala in po tihem odhiteli iz arhiva skozi druga vrata.

Ko sva se vzpenjali po stopnicah sem Klavdijo držala za roko. Imela je tako mehke roke. Na vrhu stopnic sem jo obrnila in že enkrat zalizala. »Drugič se morava dobiti pri meni, da ti pokažem kakšne igračke imam doma. Lahko pa se nama pridruži še prijateljica. Več nas bo, bolj bo veselo.«, je dejala Klavdija.
Meni pa je že sedaj začela pička utripati v ritmu poskočne pesmi. »Ja lahko.« sem še dejala in zopet sva bili na zabavi, kjer sem prejemala ponudbe za dober fuk od pijanih sodelavcev. Ne hvala sem si mislil, sem bila ravnokar dobro pofukana …

Vaša Božena

Rating: 3.7. From 28 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

10 Comments

 • Tomaz Heric says:

  PRIDI BOŽA DA TIJO POLIŽEM MUCO DO VRHUNCA

  No votes yet.
  Please wait...
 • Anan says:

  Sem eden tistih, ki je pritrdil Wolfijevi tezi, da je pisec moški. Poleg sloga iz katerega to izbija, mi je padla v oko slovnična napakica, cit.:
  “Klavdija« je tiho dejala. »Malo sem razočaran, ker ti si mene gledala jaz pa tebe nisem«, sem se delala užaljeno.”

  Torej, Božo je razočaran, ne razočarana…

  Naključje? Ne bi rekel, glede na prvo predpostavko.

  p.s. konec koncev spol pisca ni pomemben.Gre za to, da s tem dvomom zgodba ne prepriča, ker ne izpade verodostojna.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Kaja says:

  Gray Wolf, kljub temu, da sem tvoja … whateveryouwant, ki čez zdravo mero obožuje vse, česar se drži tvoje ime, moram tole pokomentirat. (Velja seveda tudi za vse ostale, ki delite mnenje.)
  Stereotipna je predstava, da s(m)o ženske vedno razpoložene za čutno, senzibilno erotiko in ‘ljubljenje’, moški ste pa tisti, ki fukate. To ne drži, ne v reali, še manj v naših fantazijah. Seveda ne gre posploševati, nekatere zagotovo s(m)o take, druge nis(m)o; in obratno: eni moški so prasci, druge prosiš, pa nočejo bit.
  Ne vem, koliko je Boženin zapis resničen, zaradi mene je Božena lahko tudi Božo, ampak moja fantazija je lahko popolnoma taka, nič bolj prefinjena in ženska. Tudi povedala bi jo lahko točno tako. Pa se o mojem spolu ne rabi ugibat 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Gray Wolf says:

  Božena….popolnoma tvoja stvar je, kaj ti paše in na kraj pameti mi ne pade , da bi sodil okuse avtorjev. Dejansko sem dobil občutek, da je avtor moški. Zakaj? Enostavno se mi zdi slog pisanja in opis fantazije(ali dejanske izkušnje), kot bi jo pisal nekdo, no ja, če povzamem BoneR-ja, kosmati prasec. Pa očitno nisem edini z tem mnenjem. Enostavno si odnos ženska-ženska, seveda skozi oči ženske avtorice predstavljam mnogo bolj senzibilno, prefinjeno in ne le kot goli fuk. Seveda to je lahko popolnoma moja napaka, mogoče celo stereotip, pa vendar napisan komentar je bil samo na napisano in nič drugega. Za razliko od številnih drugih slovenskih forumov tule nisem zasledil dejansko žaljivih komentarjev, so pa lahko kritike ali pa samo napisana mnenja bralcev včasih nehote boleča za avtorja.

  Če te je moj komentar oz. opažanje užalilo, imaš moje opravičilo!! Za v naprej pa predlagam tako tebi, kot vsem ostalim naj si pripombe, opombe , komentarje in vse ostalo zapisano pod svojimi objavami ne vzamejo preveč osebno, okusi so različni, ljudje smo različni, a edino tako lahko avtorji dobimo nek “feedback” na naše ustvarjanje.

  Za vse neprimerne ali pa neumesne komentarje pa verjamem , da bo poskrbela ona “lezbača ujeta v telo kosmatega prasca”!! 😉 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  No, no nikar tako užaljeno. Prejkone bi rekel, da so sklepali, da je zgodbo pisal moški. Ker potemtakem, sem tudi jaz ena navadna lezbača ujeta v telo bradatega prasca, ki ima rad sočne čeplje. 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Božena says:

  Se pravi, ker mi pašejo tudi sočne češplje sem avtomatsko postala kako se že reče, aja možača…… Ok naj bo.

  No votes yet.
  Please wait...
 • MoodyBlues says:

  GrayWolf, my thoughts exactly.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Gray Wolf says:

  Vaša Božena?? Resno? Meni se bolj dozdeva Božo!! 😉 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • KristjanX says:

  Res zelo dobra zgodba med bramjem sem se tako usivel, da med tem mi je že prihajalo imel sem tako trdega, da bi mi lahko ereakcija prisla, kar za trikrat. Punce tudi jaz bi preživel z vama dvema skupi kaksno noč. Zelo rad dam puncam prednost za taksne stvari tako, da bi prvo njih dve zadovolil pol pa bi samega sebe. :-);-)

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  Že med branjem so se mi začele cediti sline … njami!

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *