National Masturbation Month

Takole se z lušnimi reklamami šalijo Američani, kjer se je ideja o prazničnem mesecu tudi rodila. Kakor sem zasledila, so se jim pri rajanju pridružili tudi Kanadčani, ostali svet pa kot kaže še ni našel primernega meseca, ki bi mu lahko nataknil ta laskavi naslov.

Pa da ne boste mislili, da je maj posvečen samo “sviranju kurcu”! Od včeraj naprej pa do 27.5. poteka v San Franciscu dobrodelna akcija pod imenom Masturbate-a-thon, kjer zbirajo sredstva za lokalne skupine, ki se ukvarjajo z izobraževanjem o spolnosti. Na koncu meseca bodo priredili še en hud žur (Creamium – že ime mi da misliti, da po bržkone slasten in masten), kjer se bodo lahko vsi sodelujoči potegovali za laskave nazive, vsi po vrsti pa se bodo seveda nanašali na onaniranje.

Nekaj zanimivosti iz Masturbate-a-thon;
– lansko leto je postreglo s svetovnim rekordom v večurnem drkanju: pornstar Sonny Nash, se je samozadovoljeval kar 10 ur in 10 minut. In pain much??
– leta 2009 se je folku trgalo in multiorgazem je bila najbolj zlorabljena beseda dneva; rekord v številu orgazmov, za moške Big D Hardie in za ženske Loooo-C (obema je prišlo kar 83 krat!) za ZDA in neverjetni rekord v številu orgazmov na Danskem – gdč. Pernille je prišlo kar 223 krat
– Danci so se leta 2009 preizkušali tudi v streljanju, moški 2.5 m in gdč. Pernille za ženske s 3.15 m (kar je obenem postal tudi svetovni rekord)

Če vas mika, da se pridružite mencajočim po vsem svetu, morda nekaj datumov, ki si jih velja zapomniti – več na spodnji sliki:

Imejte se radi – maja in vse mesece v letu!

MORAŠ PREBRATI  Rajca me.

:*,

maycheee

Rating: 4.7. From 16 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

3 Comments

 • Benjamin K. says:

  Sonny-ja Nash-a bi (sem ga kdaj že) premagal. Sicer imam pa trenutno National Masturbation Olympic period 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • enTip says:

  jaz mam vsak dan tak dan, samo pomislim na maycheee ali Gio ali kajo…. 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • Cabbage says:

  “43% of all Internet users view pornographic material”
  I’m assuming the remaining 57% are liars.

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *