Moja prasička

Všeč ji je, ko jo tepem. Tu ne govorim o tistih hitrih udarcih po riti sredi seksa, ko se pička dere »Udari me!«. Govorim o pleskah, ki pustijo modrice, da ne more normalno sedeti še par dni. Ko roka ne zadostuje več, ko to, da jo fukneš čez kolena ni več dovolj, ampak ji moraš okoli nog in rok oviti pas, da prasica slučajno ne uide, s tretjim pa premlatit rit. Ugriz do krvi na razboljeno mesto so bonus točke.
Všeč ji je, ko ji rečem, da je kurba. Da je prasica, ki hoče kurca bolj kot zrak, medtem ko jo davim in nabijam v razmočeno pičko.
Všeč ji je, in nikoli ne bo vedela, da meni še bolj, nastaviti svojo blesavo faco, tako da mi njen squirt šprica po celem obrazu. To, da se po tem niti nočem umiti, je zgodba zase …
Hočem jo poscat. Tako kot je ona enkrat že poscala mene. Tako kot me velikokrat polula, kadar se tuširava in se mi nagajivo smeje v obraz. Ampak jaz sem malce drug ekstrem. Hočem, da mi nastavi tisti svoj lep obrazek in da se nanj poščijem, nato pa ji ga poližem, popljuvam, ji rinem kurca v usta in njeno slino razmažem po licih. Ji dam vmes še kakšen šamar, ker je pač takšna nemarna in umazana prasica.
Vsakič hočem, da mi pride v njena usta. Da se s spermno napol zadavi in da ji je potem slabo še eno uro. Paše ji. Komaj čaka, da pogoltne mojo spermo. Paše meni. In to bom storil še milijonkrat.
Všeč mi je, da jo zaboli, ko ji včasih kurca porinem tako globoko, da se užitek spremeni v bolečino. Takrat bi najraje videl, da prideta še dva tipa in jo samo držita, z rokami tiščita v posteljo, medtem ko se jaz zabijam vanjo in jo grabim za rit.
Všeč ji je moje renčanje, ko jo s hitrimi sunki nabijam od zadaj. Reva se niti ne zaveda, če ne bi bilo v spodnjem nadstropju sosedov, bi ji rekel, naj se dere kako ji paše, če ne, sledijo batine.
To niti ni stvar nasilja, enostavno ne obvladam se in ti trenutki so mi še posebej všeč. Nočem se obvladati, hočem biti tista žival, ki jo fuka in jo gledati kako uživa, ko ji rit znova in znova zapolnim s svojim trdim kurcem.
Včasih, ko sem sam in še posebej potreben, sanjarim o tem, da jo nekdo fuka od zadaj in nabija na mojega kurca, ki ji polni usta. In prasička stoka, cvili. Poizkuša se obrniti stran, zadihati, jaz pa ji ga samo še bolj močno zabijam v grlo.
Enkrat bi jo rad zavezal na posteljo in jo imel tam vsaj čez vikend. Z zavezanimi očmi bi sprejela vse, kar bi ji počel; če bi kričala, pa bi ji s svojimi gatami, v katere sem poprej izpraznil jajca, zapolnil usta.
Ko se spravi na kolena in mi poliže noge, še predobro vem, da je ona tisto, kar sem si vedno želel.
Se vam zdi, da je ne maram? Pa kaj še!

Rating: 4.0. From 37 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

8 Comments

 • adam says:

  ah, dragi moji, imel sem prijatla, ki mi je enkrat med tekom v Buenos Airesu razlagal kako ima težave z babami, da mu ne dajo itd….in danes ga ni več(levkemija), tako da velikih dilem ni:

  trava se goni, ko piha veter, zato fukajte dokler lahko, bomo moralni, ko ne bomo mogli več, he, he

  tko, da vsi želimo isto, ampak vsak je sam…..

  en pomladni poljub vsem pohotnim deklinam!!!

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • sinead says:

  Capl,vsekakor močno upam da nisi resno mislil. Ob vseh angelčkih, ki jih imate doma ,večina vas ,skače čez plot in išće takšne in drugačne prasičke ,katere potem seveda ,poleg tega da vam dajo tisto kar želite,neumorno poslušajo,kako so vaši “angelčki”doma dolgočasni,da jim je misjonarc največ kar doživite ,kaj šele fafanje,da o anali niti ne govorimo.
  Se motim ? Dvomim .
  A ni fino imeti vse to doma,od angelčka do prasičke,v pravi meri ?

  No votes yet.
  Please wait...
 • Capl says:

  Super je met tako za vikend, teden, mesec… za več pa si še vedno večina moških želi tistega angelčka, ki se samo zanj občasno spremeni v hudičko 🙂
  Je pa res, da uzburja tisto, česar ne pričakuješ… če odšteješ tiste res skrajne ekstreme.

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  Tle ima pa BonerR, kot vedno, še kako prav. Ženske smo res take, da nam pogosto zapaše drugače. Ko nam nekdo nudi nežne poljube, sanjamo o tem, da nas zabriše čez mizo in pofuka kot prasico. In ko to naredi, fantaziramo o globokem, počasnem fuku, kjer se vse vrti okoli nas in našega užitka.
  Jebiga, z nami je res težko 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  Lol! Kdo je ne bi maral!? Je pa z ženskami tako, da ji prej ali slej zapaše sprememba.
  Če ima nekoga, ki jo mlati in fuka kot prasico, si bo prej ali slej zaželela nekoga, ki jo bo tretiral kot boginjo ljubezni.
  Če ima nežnega ljubimca pa ji bo zadišalo malce grobosti.
  Ko se odločiš sanjarjenje udejaniti, pa le javi … Z veseljem jo bom nabodel od zadaj. 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • MP says:

  Dve opciji:
  1. Nekdo si je ogledal obcutno prevec pornicev
  2. Imas jebeno sreco in si naletel na eno izmed tisocih – drzi se je za vsako ceno 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Guru says:

  Haha, bravo no!! 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • Niiinn says:

  Wow ! božansko..!!

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *