Marjetice št. 2

Večer je. Ob večerih razmišljam. Pišem. Pišem spomine, misli. Pišem besede in vtise. Časovne zanke razpletam na papirju, jih analiziram. Razmišljam o muckah, ki sem jih videl. O tistih rožcah, ki mi burijo noč in dan, domišljijo in me spravljajo iz postelje. Razmišljam o marjeticah in njih lastnicah. Če imata lepa muca in lep obraz kakšno korelacijo. Pa nimata. Lepa mucka je samosvoje bitje in ne pridoda kaj veliko na luštnost dotičnega dekleta, lahko pa lepo zaveže paketek. Pika na i. Kot dolžina kurca. Saj se da fukat tudi z manjšim, a občutek polnosti je verjetno res sladki greh vrh smetane.  Sicer pa to ni moje področje – nimam lule. Lahko si le predstavljam, vem pa, kako ga je tiščati v prepremočeno luknjico. Vse beži. Ni trenja. Zato pa tudi dlje prihaja. Bolje, da si misli, da sem dobro zlaufan, kot pa to, da ima preveliko ali bog ne daj, imam premalega. Moja nočna mora. Moj penis me včasih dobro zamisli. Ženski bi rad bil najmanj božje bitje, če že nesmrtnik ne bom nikoli. Da bi živel večno z zgodbami fuka, uglajenosti, dobrote in prave moškosti. Don Juan je že preveč pedra (pedri so drugače kul, naj vas pretirana demokratičnost ne zavede pa še beseda peder mi je všečnejša kot gej – nasploh me moti beseda hetero, močnejšo rabimo).

Moja največja ugotovitev je pač ta, da korelacije med obrazom in luliko ni. Da pa je velika med okusom in všečnostjo. Ženske, ki so mi bile všeč so imele neverjetno sladke breskvice, češpljice. Od tod tudi njihova nomenklatura. Sladke so. Sadne. Vabljive. Spominjajo na pomlad in rodnost. Spominjajo na tisto kar ženska je. Noro dober sadež in najslajši so vedno na vrhu drevesa. Težko jih je doseči. A hudič je, ko najslajše češplje tudi prve zgnjijejo. Ah, ta svet je res krut. Nič ni večno, kar budi željo po neskončnosti.

MORAŠ PREBRATI  Sex fantazije

 

Lep pozdrav.

Pušlc

Rating: 4.7. From 22 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

5 Comments

 • Seven of Nine says:

  “Moj penis me včasih dobro zamisli. Ženski bi rad bil najmanj božje bitje, če že nesmrtnik ne bom nikoli. Da bi živel večno z zgodbami fuka, uglajenosti, dobrote in prave moškosti.”

  Lenobno in polno intime mi je zaželel dobro jutro. Za popoldansko malico se je bahavo ugnezdil med prsi.
  Čez dan srečava se v mislih, ki so le eno samo. Brez opozorila in na hitro je vstopil pred koncertom. Ob mraku mi je podaril biserno ogrlico. Ljubil me je dolgo in počasi. Nekompromisni intrudor je postal med pospravljanjem, ko “kao” nisem imela časa zanj. Z njegovimi stališči sem se oralno strinjala pred večerjo (in kasneje za). Vedno mi je zaželel lahko noč.
  Take vrste penisa je imel. V moji bibliji predstavlja božanstvo na zemlji. Njegova oblika, velikost in značaj pašeta k moji marjetici!

  No votes yet.
  Please wait...
 • maycheee says:

  http://yourvaginainspector.tumblr.com/tagged/vagina
  Hahaha, mogoče skrajša čas eksperimenta 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • sinead says:

  Tudi jaz sem se že potopila v kakšno sočno češpljico. Če ni všečnosti do zgornjega dela ,ni prave sočnosi,sladkobe in omame. Paket mora biti .
  Podobnost zgornjih in spodnjih ustnic …mogoče pa res 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • princEROS says:

  kar nekaj muck sem že videl in okusil. Vsaka je drugačna in vsaka ima svoj okus… ampak le redke so mi ostale tako globoko v spominu, se je njihov okus, vonj zažrl v moje možgane, da bi jih lizal in okušal in lizal in okušal….
  Neka povezava med lepo in okusno mucko in celotno všečnostjo njene lastnice pa vendarle obstaja. Vprašanje se mi zastavlja ali je všečnost punce pogojena z všečnostjo njene muce ali obratno? ja nč trebo bo nadaljevat z raziskovanjem

  No votes yet.
  Please wait...
 • neznani2011 says:

  Matr Pušlc..vedno znova presenečaš..podobno kot maycheee 😛

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *