Koliko seksate?

Se vam je v zvezi že kdaj zgodilo, da ste začeli razmišljati o tem, koliko seksate? Premalo? Preveč? … Hmmmm – je sploh lahko kdaj preveč?

Sama se spomnim, da sem ravno takrat, ko sem začela okušati prve slasti seksa, v intervjuju s seksologinjo in družinsko psihologinjo prebrala “poboldano” izjavo, ki je zvenela blazno znanstveno in resno in se je glasila nekako takole: “Dober seks pomeni 10 % zveze, slab pa 90%.”

Zanima me, če ste že kdaj pomislil na to, da bi seks z vašim partnerjem moral biti drugačen in vas je ob tem stisnilo nekje globoko …

Včasih je zadeve srca težko soditi od blizu, z zamegljenim razumom in vedno priročnimi izgovori. Kaj si o tem mislite blogovci?

Že vnaprej se zahvaljujem za odgovore …

Kako pogosto v povprečju seksate?

Poglej rezultate te ankete

Loading ... Loading ...

 

 

Rating: 3.9. From 4 votes.
Please wait...

Tags

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

10 Comments

 • mojster says:

  Dejstvo je, da je seksa mnogo premalo. Kadar je, je sicer lepo, ampak kaj ko je prehitro mimo, potem pa čakaš spet en teden na novo akcijo. Sam že komaj čakam na naslednjo, tudi če ne bo z mojo ….

  No votes yet.
  Please wait...
 • NoMercy says:

  ko po 2 – 3 letih doživiš fuk stoletja, postane zveza dolgočasna 🙁
  Ker je pač neponovljivo v isti/enaki kombinaciji 🙁
  Torej je treba fuk ponujati in sprejemati ponudbe, dokler te so 🙂

  pameten (dolgoročni) par počasi dozira doživljanje — par ima pred sabo 30+ let fukarjenja .. in če v prvih 5 letih poliže ves med iz lonca mu ostane samo še razbitje lonca 😀

  No votes yet.
  Please wait...
 • mucka says:

  Se ne povsem strinjam s tem:) Če je seks dober, bi vedno več, ne manj. Bila v daljših zvezah in je bil bolj problem na moški strani … po skoraj 4 letih bi sama še vedno 2x na dan z največjim veseljem (če bi imela več časa, več), on pa 3x na teden, ČE.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Klemen says:

  Zanimivo. No iz lastnih izkušenj bi rekel le to. Ženske na začetku zveze ful sexate pol je pa vedno slabi z vami in tko je in bo zmer.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Silver Hawk says:

  Sploh se ne gre za to kolkrat sexamo.. Dejstvo je da enkrat manj, enkrat več, kolkr gre pa ti zapaše ne. Vsakič pa ko gre kaj narobe, se malo huje skregaš, mogoče finance hodijo navskriž in je toliko skrbi, enkrat tu enkrat tam, včasih vse na kupu, mogoče kdo zboli v familiji itd. Ti za dolgo sex ne zadiši oz. je zadnja stvar ki ti pade na pamet. Pomisliš, sam ti ni. Posledica tega pa je, da dejansko se navadiš in zna potem res zaškripati v postelji, ker že mal “pozabiš” kako se spravit h temu. Ampak to ni panike velike, pri nama traja sedaj kakšen mesec bolj suše kot ne, mislm pa da bova kmalu nazaj “na konju” 😀

  No votes yet.
  Please wait...
 • swinga74 says:

  meni bi bolj sedlo vprašanje kolikokrat bi želeli sexati..hehe hec…al pa tudi ne …
  premalo sexamo …mnogo premalo …ali imam samo jaz smolo in hočem prevečkrat in nikoli ne ujagam takega partnerja …..
  nikoli nam ni prav ….

  No votes yet.
  Please wait...
 • Nelly says:

  Premalokrat. Saj ko pride domov je sexa kolk čem… ampak hodi samo 2x na mesec domov. Komaj čakam da ga prestavijo nazaj v Slo. Ne razumem pa nekaterih, ki jamrajo, da ni casa za sex, pa zmatrani pa otroci , pa še sto izgovorov … za dva , ki se štekata v pojstli in si želita en drugega … ja ni nobene ovire na tem svetu !!!

  No votes yet.
  Please wait...
 • Petra says:

  Zadiši že dovoljkrat *beri skoz* ampak če njega ni, seksa ni. 🙁

  No votes yet.
  Please wait...
 • gogi77 says:

  lepo bi bilo če nam bi večkrat zadišalo!!!!

  No votes yet.
  Please wait...
 • NoMercy says:

  manjka mi možnost: ko se vse poklopi in se obema da 🙂

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *