Jasa brez imena

Jasa je blizu, pa tako odmaknjena. Na dosegu roke, tako rekoč. Pa komajda resnična. Je prostorna, a intimna. Z vseh strani jo obdaja gozd, razgleda ni, samo nebo je zgoraj. Jaso kosijo le enkrat letno, v zadnjih časih je delno preorana v koruzno njivo, ki je krmišče za divjad. Nad jaso je lovska preža. S preže se ne vidi v vse kotičke jase. Včasih vidim nad jaso krožiti kanjo. Enkrat sem jo fotografiral in jo imel na ohranjevalniku zaslona. Jaso mi je nekoč pokazal L., za kar sem mu hvaležen. Verjetno on ni nikoli občeval na jasi.

Z Z. sva bila vajena seksa na različnih lokacijah v naravi, njej je to nekako poklicni prostor. Navadno je imela s seboj malico, vodo in kondome. Bila je izurjena v fuku, spremljal sem njeno zoritev. Ko je jaso prečkal nekakšen gobar, jo je misel, da naju opazuje ali da bi se pridružil, spravila čez rob. Pizdo si je brila na hecen način, samo spodaj, kot kakšna stara hipačica.

B. sem peljal na jaso nekega jesenskega večera. Vzel sem buteljko, vlaga je počasi legala na travo. Nisem jo zanimiral do seksa, kar me je malce razočaralo, čeprav sem vedel, da ni naklonjena eksperimentalnim krajem, tudi vrhunec doživlja le na točno predpisan način.

S. je dejstvo, da na jaso vodim svoje ženske bolj zabavalo kot rajcalo. Kmalu med penetracijo si je tudi tam zaželela anale, to ji z menoj zelo ustreza. Sicer ni človek narave, vendar se je brez pripomb spopadla z logistiko jase. Od ugodja ji med seksom obraz zalije rdečica. Ženska tipa Brigit Nielsen.

R.. je skladno s svojim značajem želela popolno doživetje; v košarici prinese ohlajen šampanjec in steklena pecljata kozarca. Fuk z njo je vrhunsko doživetje, kjerkoli in kakorkoli. Hitro, dolgo, nežno, grobo, v stanovanju ali wc-ju. Tudi na jasi. Fuk z njo je bil izpiljen že v mladosti, po 20 letni prekinitvi, ko se je skrajno nepotešena otresla ponesrečenega moža, je še bolj. In njeno telo je lepše in prožnejše, kot da ji čas teče nazaj. Skrajno nepredvidljiv značaj sicer. Obraz nenavadna podobnost neke manekenke.

MORAŠ PREBRATI  Galerija: Black & White

J. strašno rada fafa, vendar nerodno poraspa z zobki, ko jo opozorim je nekako osramočena. Mlade punce smatrajo, da morajo pač obvladati. Rada penetrira, je razigrana in sproščena v mislih in idejah. Ne čutim njenega vrhunca, se trudim, a ne sprašujem. Nekoč kasneje mi potoži, da ima s tem težave in hvaležnost, da nisem silil vanjo. Clever old boy. Ko končava je že trda tema, brez zvezd in lune, tipajoče se prebijeva do ceste in avta. Ima naravnost ogromne, lepo stoječe joške. Za svoja leta in za to ero zapovedane vitkosti preveliko in celulitično rit, ki ima sicer rada spank, rad ustrežem.

U. pripeljem na sprehod po nekaj letih, odkar sva končala kratko in sladko aferico. Visoko vitko telo, polne ustnice, majhne lunaste joškice. Poljubljanje, božam ji bradavičke in se ne brani. a za kaj več zmanjka napetosti, kot da je najina zgodba za vedno končana. Z mrakom se odsprehodiva z jase.

M. pripeljem na jaso na najin prvi fuk, ker nimava kje. Soparno je in mrčes je nadležen. Nenavadno izbočena, bušmanska rit in drobne joškice. Postavi se na vse štiri in čaka. Ne doživljam kot predajanje, temveč kot pasivnost, kar me ne vzburja. Komaj spravim skupaj zadovoljivo erekcijo, tako da je vse skupaj bolj tako, opraviti je pač potrebno začeto delo. Z jase odideva na odlično pico z rukolo in prijetno klepetava, to mi ostane v lepšem spominu. Nekajkrat še seksava, je bolje, vendar vedno zeva razpoka.

Na jaso se hodijo past srne. Najpogosteje zjutraj ali zvečer. Včasih katero ustrelijo lovci.

Anan

Rating: 4.5. From 20 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

12 Comments

 • midori says:

  Všeč so mi zadnji 3 stavki.
  In prvi odstavek.
  Sicer pa izpiljeno.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Palčica says:

  Se strinjam z MB, da je odlična, realna in življenska.
  A ni po mojem okusu. Priznam. Rabim več opisovanja 😉 in mi manjka tista pika na i. Tako kot mi je všeč razgiban in poln kinky idej sex, tako imam rada tudi take zgodbe. To pa seveda ne pomeni, da zgodba ni dobro napisana in naj se to ne šteje kot kritika. Ljudje smo si enostavno različni.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Anan says:

  Bone,
  zahvaljujem se za to misel in se bom trudil dalje v tej smeri.

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  anan, tvoje stvaritve so tako prečiščene in rafinirane, da so skorajda že sterilne, a so kljub temu – ali pa morda ravno zaradi tega – prefinjene in elegantne. Kudos.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Anan says:

  Prav lepo zahvalim vsem, da ste se potrudili s komentarjem.
  @pohotka, res je.Jasa kliče, obiskat jo bo treba 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Gray Wolf says:

  Srne in srnice, košutke in košute in to vse brez lovskega dovoljenja??? In na sumu te imam, da se požvižgaš tudi na vsa ostala pravila!! 😉 😉

  Ne vem zakaj je Hemingway moral vse do daljne Afrike, da je opisal lov na visoko divjad? 🙂 😉 🙂

  Odlično!

  No votes yet.
  Please wait...
 • Nemo says:

  Zelo všeč, tako zaradi tematike kot zaradi sloga!

  No votes yet.
  Please wait...
 • sinead says:

  Pohotka, vzela si mi z jezika 😀

  No votes yet.
  Please wait...
 • pohotka says:

  Anan lepo napisano ampak jasa kliče po večji dinamičnosti in čaka mogoče nekaj bolj drznega 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • krEna says:

  hja, tako pač je s temi jasami… 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • Grey says:

  Nice….všeč…desetka

  No votes yet.
  Please wait...
 • MoodyBlues says:

  Anan, odlično. Realno, življenjsko, brez olepšav. Všeč.

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *