Galerija: Potrebni!

Do danes, natanko 3 mesece po nastanku Bloga 69, je tukaj objavljenih natanko 236 okusnih prispevkov, z vami smo delili prek 1000 fotografij in skupaj smo odgovorili že na malce manj kot 50 poučnih vprašanj. Danes, natanko 3 mesece po nastanku Bloga 69 ugotavljam, da nas veliko razmišljna na podoben način. Danes vem, da je bila odločitev o Blogu 69 pravilna.

Vir fotografij: http://sexoytonejitos.tumblr.com

Rating: 2.8. From 2 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

1 Comment

 • BoneR says:

  Veseli me, da sem član tega ‘kolektiva’, da smem vanj izlivati svoje misli, svoje zgodbe, kakor si jih sam zamislim, brez cenzuriranja ali vmešavanja administratorja v moje pisanje.
  V enem od pogovor z idejnim očetom in snovalcem same ideje, me je pohvalil, da so moji prispevki, kot on pravi ‘Top’ in da imam menda že krog bralcev, ki moje zapise radi preberejo. Hvala tako njemu, kot tudi vam.
  Od nekaterih sem slišal celo, da služijo svojemu namenu in da je bila posledica branja trd kurac ali pa mokra mucka. Kar je bil tudi namem prvotnega pisanja, kajne? Rajc.
  Sedaj pa sem si z enim zadnjih zapisov nakopal tudi nekaj ‘haterjev’ oziroma haterk. A jebi ga. Ne morejo te imeti pa vsi radi.
  Še dobro, da me ne poznate … Potem bi vam šel šele na živce. 🙂
  No, kakorkoli, I’m here to stay, se bom pa pametovanja odslej zadržal (ali pa tudi ne … 😛 in vam raje postregel s kako žmohtno zgodbo.
  Še en blast from the past- oziroma moj prvi prispevek k blogu, ko sem bil še ‘Bralec’.
  http://blog69.si/dekleta/69-do-konca/

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *