Galerija: Fuckfest 2

Tokrat galerija brez posebne teme – no ja, zdaj že Fuckfest pod zaporedno številko 2.

Upam da imate hitre internetne povezave, če ne, pa se držite reka; kdor čaka, dočaka! 😉

 

Bodite kar se da poredni,

maycheee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rating: 4.6. From 26 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

10 Comments

 • adam says:

  dragi moji, ukvarjal sem se z znanostjo nekj dni in noči, in vidim, da je stanje duha na blogu najmanj vznemirljivo, ja naša omamna telesa, ampak razpon duha in fantazija daleč presega naše zmožnosti, zato majči, eva in sinehead, pa Bone R, veste koliko lepše je, če si vas predstavljam v svoji fantaziji, vznemirljivo, morda napišem zgodbo z vsemi nami v glavni vlogi, eno tako pravo orgijo bomo uprizorili, vsem en lep pomladni pozdrav, ja, spomladi so še orgazmi drugačni, hi, hi….

  No votes yet.
  Please wait...
 • Thrall says:

  Vsekakor ne bom zapisal svojega imena in naslova. Je pa pomoje veliko riti z materinimi znamenji na levi strani pa še jih zato nebodo povezali s tabo, maychee. Vsekakor pa razumem kar govoriš in še enkrat poudarjam. Ne uploadane slike ne to da sem zdaj govoril o tem da vaših teles ne poznamo ne izrazajo kaksnega mojega psiho nagnjenja ali potrebe po slikah ker me roka srbi. Je pa vseeno zanimivo kako se je ta blog razvil. Randomly sem ga odkril na izklopu, prebral par zgodb se spomnil osnovne sole, hormonov in kasneje srednje ko sem si pisal podobne zgodbe in tudi zgodb z mojo drago zdaj. Ko se prelijejo v realnost pa toliko lepše.

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  Evo, odločil sem se, da dam gor svojo fotko.
  Res sem se premalo razgalil v tem skoraj enem letu pisanja za blog, z več kot dvema ducatoma prispevkov kot BoneR in še kakega nepodpisanega izliva na to stran.
  Morda bi moral res poleg opisov dodati še krstna imena akterjev ter njihove fotografije, pobrskati nove priimke tistih, ki so sedaj poročene pa morda še link do njihovega fb profila.
  Bo torej v redu, če tiča slikam z desne, leve in od zgoraj, poleg pa pridržim osebno izkaznico, tudi zaradi lažje predstave volumna, ki ga lahko napolni?

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  Najprej, Thrall: mislim, da so lahko zgodbe, izpovedi, pesmi … dosti bolj osebne kot kdaj kakšne fotke, pa če si kurca/muco slikaš še tako od blizu. Človeka lahko spoznaš precej bolje, kadar ga bereš, v prenesenem in dobesednem pomenu, kot pa kadar občuduješ omamne joške ali napeto ritko na fotografiji. Pa ne me narobe razumet, nič nimam proti fotkam, ravno obratno. In prav rada bi videla tisto znamenje na levi ritnici naše Maycheee 😉
  Mi je pa jasno, zakaj Maycheee tega ne bo naredila. Tudi ti, recimo, če je bila tvoja kakšna fotka nad katero sem/smo se slinili na tem blogu, niti kdo drug, ki je slike že objavil, ni spodaj napisal “Tole je pa Janez Novakov iz Spodnje Hruške 52″… In tudi ni potrebno, da bi. Razen če morda želi 🙂
  In potem še Maycheee: super si, čist preveč nas razvajaš 🙂 Kot je rekla Sinead, kako se naj odločim za samo enega … jaz bi vse, če bi se dalo kar vse naenkrat 😛

  No votes yet.
  Please wait...
 • maycheee says:

  Res je, Thrall. Si ti med njimi morda? 🙂 Firbec me matra.
  Ne morem govoriti v imenu ostale ekipe, zame pa velja slednje; moja anonimnost in anonimnost bralca ni enaka. Bralec lahko ostane anonimen, če le ne pokaže preveč gole kože, zame pa je to vseeno malček težje. Glede na to, da prijatelji in družina vedo kje me lahko berejo, ne bi tvegala, da bi si podrobno ogledali še materino znamenje na moji levi ritnici 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Thrall says:

  Well res je osebno ampak kljub vsemu neosebno:) Pisat zgodbo je ena stvar, kjer uporabljas vzdevke ali pa samo prva imena. Pokazat telo je pa druga. Tega ne pisem v kakem sick twisted perv smislu, da bi koga lahko zasledoval, ampak govorim zato ker je velikov bralcev tukaj naslo nekaj posebnega in se tako navadilo na ta blog da so z njim delili celo svoja telesa.

  No votes yet.
  Please wait...
 • maycheee says:

  Thrall, saj damo kaj osebnega gor; zgodbe, izpovedi, pesmi … 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Thrall says:

  Mene zanima kdaj bo kateri od adminov tak pogumn kot bralci in dal nekaj osebnega gor

  No votes yet.
  Please wait...
 • maycheee says:

  Da, da, kar lepo po vrsti pa vse sprobat do večera 😉 Jst bi tud!

  No votes yet.
  Please wait...
 • sinead says:

  ohhh maycheee, tole pa tako paše k jutranji kavici,ampak se sploh nisem mogla odločit kaj od tega bi jaz ta trenutek,
  hmmm,mogoče vsega po malo do večera 😀

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *