Divji kostanj

Sedaj te bom malo fukal, rečem. Nataknem si kondom in ji dam blazino pod rit. Še vedno ima zavezane oči in zvezane roke nad glavo. Vstavim ji kurac, zastavim ritem. Poskuša nesinhrono migat in opletat, kar me razjezi. Miruj, oklofutam jo. Deluje presenečeno. Potem jo nabadam s svojim tempom in se naslajam. Občasno stoka in se skuša umikati.Čez čas reče skoraj skrušeno: pa kolikokrat hočeš da mi pride?

Vzdraženost in naslada sta dobra podlaga za bolečino; vzamem ščipalke in jih natikam na bradavice. Počasi in premišljeno eno, nato drugo. Zajame sapo, potrpi. Nato še na drugo dve. Velika rjava kolobarja, ščipalke se ostro zažirajo v kožo. Nato jih frcam kot v porničih, vedno me rajca ta radovednost, početi nekaj novega, raziskovati odzive.

Visok prag bolečine imam, pravi. Vzamem nove kljukice in jih pripnem najprej na zunanje ustnice, zdaj stokanje. Za tolažbo malce obliznem klitoris. Nato sem nesramen in jih prestavim na male, res padem noter, vlečem jo za ščipalke, frcam bradavice. Vem, da bo najslajše, ko bom snel ščipalke in bo kri vdrla v razboleno tkivo.

Potem jo nasajam od zadaj, med fukom jo vlečem za dolge lase, spete v čop. Prosila je za to. Povedala, da se ji kar naježi koža od naslade. Preblisne me, fak, kaj počneš, študirat bi moral, izpitni roki so tu. Potlačim to misel. Cvetenje divjih kostanjev je močnejše od že tako krhke strukture mojega življenja. Njihov vonj vdira skozi okna. Polni mi nosnice in vdira v kožo. Moja belo gosto seme diši po njem. Eksperimentiram z ženskami, tako kot s tole pod menoj. Ne izrabljam jih, one uporabijo mene in jaz njih. Vzamejo mojo mladost in dobro športno postavo, jaz uživam v njihovih odklonih. Nič ne veva drug od drugem. Zunaj se bova kasneje poslovila sproščeno in neobvezno, morda kdaj še ponoviva.

Anan

Rating: 4.4. From 15 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

4 Comments

 • Anan says:

  @Palčica…sex je…marsikaj…osebno mi je sicer všeč tvoja definicija…ima pa tale študent, ki mi je zgodbo povedal, pravico do svojega doživljanja. Sam sem le kronist, zapisovalec ljudskega blaga, nič drugega 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • Gray Wolf says:

  Palči….jaz tokratnega Ananovega pisanja v bistvu sploh ne vidim kot zgodbo, v bistvi je bolj razmišljanje.
  Think abaut 😉

  Rating: 2.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • Grey says:

  oh Anan spet ena izmed tvojih rado prebranih zgodbic …. 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • Palčica says:

  Pogrešam sočnost v zgodbi ..preveč hladno opisano – zame seveda…sex je igra obeh ….dajanje in prejemanje ..predvsem pa predajanje tako telesa kot duše ….

  Think about 😉

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *