Chilly

A veste, zakaj se tistim intimnim robčkom in milu za intimno higieno reče Chilly?

Zaradi občutka. Kdorkoli je pogruntal ta efekt, je pravi genialec. Chilly intimni robčki ne očistijo nič bolje, nič bolj ne dišijo in niso nič bolj higienični. Enako velja za milo. A so najbolj popularni. Ne samo zaradi reklam. Zaradi občutka.

Oglašujejo občutek svežine … vsekakor, a ta svežina ni posledica svežega vetriča preko pravkar obrisane vlažne pizdice … občutek je rahlo pekoč, a svež in prijeten, tako kot okus močnih mentolovih žvečilnih.

Nekoč sem, povsem naključno, odkrila ta občutek svežine, ko sem si po športni aktivnosti stegna namazala z eno teh grelno-hladilnih krem za mišice. Namazala sem stegna in uživala v pekočem občutku v utrujenih stegnih, in mislila na prešvicane moške postave. Roko je zaneslo tudi med moja stegna in čez nekaj sekund mi je postalo jasno, zakaj kupujem Chilly intimne robčke.

Moja muca se je ogrela hitreje kot sicer, in ta pekoč občutek se je širil v mojo notranjost, da sem vsa utripala. Moji prsti so drseli po vlažnih sramnih ustnicah, po ščegetavčku, in sredinec je kmalu našel pot v to utripajočo mehkobo in toplino. Pridružil se mu je prstanec in kmalu tudi kazalec, in chilly efekt mi je bil tako všeč, da sem prst še enkrat rahlo pomočila v kremo.

Dekleta (in morda tudi fantje, kaj pa vem?), močno priporočam. Deluje verjetno pravzaprav skoraj karkoli, kar se pekočega znajde na prstih – samo pazite, da se ne hecate s kakšno svinjarijo, ki bi lahko pripeljala do kakšne okužbe. In ne pretiravajte – količine, ki

Preizkusite naslednjič, ko boste sekljali čili …

Rating: 3.0. From 2 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

3 Comments

 • Nemo says:

  Obstajajo namenski geli, tudi na moji glavici je bila zanimiva izkušnja.
  Za Chilly ne vem, koliko je žleht, z ogrevalnimi/hladilnimi kremami za masažo in šport ga pa ne srat, ker so na sluznici lahko veliko premočne.

  No votes yet.
  Please wait...
 • xxx says:

  Hvala lepa za tale komentar!
  Jaz se še po nosu ne upam popraskati, kadar operiram s kako pekočo rečjo, ne pa da bi z njo dražil najbolj občutljive dele telesa in sluznico.
  Še Gregory House se včasih suče v krogu zgolj zato, ker se mu pacienti lažejo.
  In če bo katera res poskusila kaj podobnega je zagotovo pacient.

  No votes yet.
  Please wait...
 • doctoress says:

  pred uporabo se posvetujte s svojim zdravnikom, ki vam bo toplo odsvetoval genitalno uporabo čilija in podobnih zadev, ki niso namenjene vaginalni uporabi. Še oralna uporaba čilija je pri določenih boleznih odsvetovana..

  In res, lepo vas prosim, ko pride do vnetja bodite toliko fer do sebe in zdravniku priznajte, kaj ste počeli.. veliko lažje vam bo lahko pomagal!

  NI VSE ZA V LULO, KAR JE ČILI!!

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *