69 je zakon!

Kurc pa kisu zele, 69 je zakon!

Hhmmm, saj še to ne vem, kako bi začel. Najbolše, da tako, da sem poročen. Poročen že slabih 11 let. V skoraj 40 letih življenja sem imel vsaj še enkrat toliko partneric, al pa raje še kakšno več. Ja, res je in velika večina jih je bila samo fuk partneric. Včasih se sprašujem, kako mi je sploh uspevalo, glede na to, da sem pred nekaj časa ugotovil, da niti ne znam več načet pogovora, kaj šele pomisliti, da se zmenim za en dober pošten fuk. Takle mamo, reče danes mladina.

Vglavnem, od vseh teh mojih ljubih »počepk«, sem se samo z eno razšel, da se še danes drži grdo name in me ubije s pogledom, ko me sreča. Tudi če sem s kakšno od njih »bil v zvezi«, sem ji bil zvest samo takrat, ko sem bil z njo, pa še to ni bil pogoj. Zvest sem bil samo dvema, svoji prvi pravi punci in pa ženi – do predkratkim! Hhhmmm….a mi je blo tega treba!?

Kakorkoli, kar je, je. Popraviti se ne da, po drugi strani pa niti nimam želje. Razlog za to dejanje pa je sušno obdobje v domači spalnici, ki je trajalo celo leto. Razumem, da je v veliki večini razlog bolezen. Razumem! Ne razumem pa, da se zadeva sanira, pa se še vedno drži »štacuna« zaprta. No pa mi pade v glavo, da mogoče pa res ne znam več svoje žene pripraviti do gibalnih vaj povezanih z dobrim fukom, kot sva ga imela. Naj jo pohvalim, da je malce starejša od mene, ker so mi bile takše vedno všeč, ker so me marsikaj naučile in te milfaste »prasičke« prekleto dobro vedo, kaj bi rade in kako to dosežejo. Takšna je tudi ona – ko je bila akcija, sem vedno znova bil presenečen in baba se kot vino z leti bolša in bolša; vsaj moja. In ker sem po naravi očitno potreben kot dve Sahari vode, se odločim, da probam spet malo popestriti moje življenje in se malo »ponujati«.

MORAŠ PREBRATI  Po dolgočasnem sobotnem učenju...

Jebemti, pa že prvi dan po odločitvi srečam srnico, jo olajam in mi je že prvi odgovor dal vedeti, da ga bom pa pri tej »hiši« namočil. Samo za opombo, delava pri isti firmi, na različnih delovnih mestih. Zadeva res ni trajalo dolgo, da sem jo pregovoril. Še huje, bi lahko rekli, da sem si jo »naročil« kar na dom. In pride! Zjutraj! Deset minut po odhodu moje žene v službo. Skoraj me je infarkt od presenečenja. Samo vhodna vrata sem zaprl in že me je napadla. Situacija pri njej doma je bila taka, da je zalotila svojega deca s sosedo. Imperij vrača udarec! No, še preden se je sezula, ga je vlekla, kot že dooooolllllgoooooo nobena. Potegnem jo za lase nazaj gor, čeprav mi ni bilo do tega, ji slečem plašč, potegnem iz nje dolge škornje z visoko peto, jo porinem v spalnico in začnem slačit. Vmes sem jo dodobra prelizal po vseh prostih koščkih gole kože. Kar naenkrat je ležala pred mano v tangicah in modrcu z tigrastim vzorcem. Začnem opletati z jezikom pri prstih na nogah in počasi plezam proti razmočeni češpljici. Z jezikom odmaknem tisti mali štrikec in takoj okusim njen slasten sok. Razmaknem žnablčke in pridem do čarobnega gumbka, v tistem pa me zagrabi za lase in potegna nase. Takoj me je vrgla iz sebe in že se je prelevila v »sesalec«. Da mi nebi prehitro prišlo in da bi vseeno še malo kavsal, sem prekinil vse skupaj, in jo še enkrat začel obdelovati z jezikom in prsti. Ko me je izdatno zalila s svojim sokom, sem ga pa počasi še namočil. Verjetno ni potrebno pisati, da sem moral še nekajkrat prekiniti, da sem se vsaj malo naskakal. Operacijo sva še ekajkrat ponovila, potem me je pa »odfukala« prav prijazno in se mi še danes vedno lepo nasmeje, me malo podraži in gre.

MORAŠ PREBRATI  Prepovedano kosilo

Pa smo šli v lov. In tako našli še nekaj damic, ki so se me usmilile in me spustile v svoj vrtiček. Pojavile so se celo dve iz starih časov. Razlog pa je, da jima je doma že malce dolgčas in da jih doma nihče ne poliže kot se to spodobi in potem še dobro pokavsa.

Pa je prišel dan, ko se je meni pripeljalo, da bi doma spet malo zatežil svoji ženkici. In ne boste verjeli, baba je bila za in takoj razmočena, kot da že dva dni sedi v Ljubljanici. Saj bi bilo vse vredu, če ga jaz nebi zjutraj namakal v sosedi. Jajca izjemno prazna, kurac pa kar malo zatečen. Sem bil itak prepričan, da me bo, kot je to že zadnje leto v navadi, odpikala. Pa me ni! Od presenečenja še vedel nisem, kdaj se mi je vsedla na obraz in ga z vso vnemo vlekla. Tale moja milfica obožuje 69, no, ga kar oba! Potem še nekaj različnih poz, od misijonarca naprej. Ko mi je končno prišlo, me pa prav prijazno pogleda in mi reče: »Si bil pa presenetljivo vzdržljiv, glede na enoletni post, pa še sperme je samo za vzorec!«

Skoraj me je kap! Še dobro da sem izurjen lažnivec in sem hitro odgovoril, da sem si ga pa danes dopoldan lepo trikrat zdrkal, ker sem itak bil prepričan, da mi ne bo več dala. Za »kazen« sem pa proti jutru že malo jokajoč prosil, naj me že pusti, ker ne da me vse boli, ampak niti nisem več čutil kurca zaradi bolečine.

MORAŠ PREBRATI  Tantra

Svet je lep, še lepše ste pa ženske in vaše češplovje. Zaradi tega sem se odločil, da bo spet vse po starem – fukal bom povsod, kjer bom dobil, ker nikoli ne veš, kdaj boš na suhem.

Rad vas imam!

Rating: 4.4. From 34 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

6 Comments

 • Nenasitna says:

  Tud sama sem NORA na seks, ampak tako nora pa tudi ne, da bi za ceno tega varala partnerja. Taka oseba, ki to počne si ne zasluži prave ljubezni in res zgolj seks. Če imaš parterja noro rad in si njim se verjetno tudi ujameta pri seksu, zato ni težko vsakič s čim drugim popestrit seksa, da nikoli ne postane le dolgočasna rutina. Ali boste celo življenje le seksali ljubezen pa jemali kot postransko stvar? Ko si boste pa nekoč želeli ljubljene osebe ob sebi, toplino itd. pa tega ne bo. Me zanima kako bi se počutila tvoja žena če bi vse to vedela…

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • adam says:

  kaja, veliko bejb poznam kot ti, ki so na moški strani, he, he

  o zvestobi pa kdaj drugič, predvsem o zvestobi samemu sebi, nenasitna, he, he…

  popolnoma se strinjam s stališči Kaje, pa to ni vezano na spol,
  je pač treba žvet in monogamija je eno…………….

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  Priznam, tukaj sem pa na piščevi (lahko rečem moški?) strani.
  Tudi če imaš doma odličen sex, je lahko tisti na drugi strani plota ravno tako odličen, in predvsem izredno vznemirljiv, dostikrat prav zaradi tega, ker je na drugi strani.
  In če se sliši še tako neumno, je lahko odličen sex doma ravno zaradi tega še boljši.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Nenasitna says:

  Če imaš lahk tak dobr seks doma, ne vem zakaj ga moraš iskati še vsepovsod drugod. Tega ne podpiram, če imaš partnerja mu bodi zvest.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Slovenc says:

  hahaha, toti pa ga seka! :)) Prav si se odločo ;))

  No votes yet.
  Please wait...
 • mali satan says:

  nice, sploh da vam je všeč

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *