Predlog in pohvala!

Danes smo dobili tole pismo. Ne znamo opisati, kako lepši so dnevi, ko prejmemo takšne pohvale. Zanima pa nas, če se s piscem pisma strinjate?

Živjo!

Prvo vse pohvale za vaš blog, ki je odličen, brez dlake na jeziku. Ob zapisih posameznih piscev kar požiram besedo za besedo in ugotavljam, da moj perverzni um in dejanja le niso tako nenavadno redka in čudna kot sem v začetku mislila, pa sem vedno imela zelo odkrite pogovore o seksu.

In to je zadovoljilo moj prvi radovedni ogled vaše strani. Ostali ogledi pa me bolj vlečejo k temu, da preberem še kako kvalitetno in dobro zapisano zgodbo. Nekako nisem oseba, ki me pritegnejo zgolj provokativne besede (rit, joške, pička, anal,…), ampak kako je to vkomponirano v tekst sam. Imate kar nekaj dobrih piscev in marsikomu bi bilo veliko lažje, če bi imeli zgodbe urejene tudi po piscih. Tako bi se lažje znašli v tej solati, ki je sicer bogata, ampak eni iščemo samo tisto za gušt in bi nam tako olajšali iskanje.

Čisto kot predlog oz. ideja za nadaljno urejanje spletne strani. Sicer pa kar tako naprej… 🙂

Bi morali prispevke na strani malce bolj urediti?

Poglej rezultate te ankete

Loading ... Loading ...
Rating: 5.0. From 3 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

3 Comments

 • nikz says:

  treba bi en chat ustvart kle gor 😛

  No votes yet.
  Please wait...
 • blog69.si says:

  Se bomo potrudili … Hvala za vaša mnenja!

  No votes yet.
  Please wait...
 • you says:

  Ja bi blo supr ker verjetno ma vsak svojga priljubljenega pisca. Lahko bi anketo naredil.kateri je najbolj priljubljen. 🙂

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *