Igram se. Sama.

Mi verjamte ali pač ne, ta trenutek se igram sama s seboj. Ugotovila sem, da me pisanje o mojih fantazijah in branje fantazij in želj vseh ostalih na tem blogu neznansko… navlaži! Všeč mi je, ko vidim, da nisem edina, ki mi paše moška dlan okoli vratu, ki mi paše, da ga dobim kdaj pa kdaj v rit, da mi nekdo reče prasica.

Sicer nisem ena tistih, ki bi se vseskozi spogledovale in se pofukale z vsakim, ki pride mimo. Moje načelo je bolj v smeri “V družbi kraljica, v postelji prasica.” Všeč mi je, ko vidim, da tipe rajcajo stvari, ki jih dekleta pišemo na tem blogu. Na začetku si nisem niti predstavljala, da bo to dobilo takšne razsežnosti, sedaj pa praktično ne mine večer ali jutro, da ne bi kliknila na tisti zaznamek tam zgoraj “blog69.si”.

Všeč mi je, ker nastajajo odkriti pogovori in ker imam občutek, da kljub povsem odkritemu besedišču za vsem tem stoji višji smisel. Odkrivanje drug drugega. Nekaj najlepšega, kar premore človeška vrsta, nekaj skoraj unikatnega.

Še kar se igram. Zjutraj mi najbolj paše!

Rating: 4.1. From 6 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

4 Comments

 • Kr en says:

  Pridna 🙂 sam nevem, zakaj vas je tolk malo, ki to upate priznat? 🙂 škoda 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Nomercy says:

  do koliko “bogov” pa uspeš priti med igranjem 😛
  (o Bog, o Moj bog, o TI moj bog ) 😀

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • adam says:

  velikokrat smo presenečeni nad seboj, predvsem v dobrem smislu, in lepo je vedeti, da so nasvetu ljudje, ki jih podobno goni life, ki enostavno želijo in hočejo, poleg ostalega tudi dober fukat…..in to je poleg športa zame, v veliki meri tisto zaradi česar je vse še sprejemljivo, da vstanem…..

  No votes yet.
  Please wait...
 • kurac says:

  sama … come to mamma …

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *