Brez nič ni nič.

Berem eno prejšnjih objav blogu 69 in se sprašujem, če imate dekleta resnično daleč najraje takšne kurce, ki se dvignejo, ne da bi vam bilo potrebno migniti s prstom. Ja, ja, razumem. To se zgodi prvič, drugič, morda še petič in desetič. Toda… saj menda ne pričakujete tega od nas vedno in povsod.

To, da ležiš na postelji kot kup nesreče, roke ob sebi in niti z gesto obraza ne daješ vedeti, da bi ga imela v ustih, pač ni ravno rajc. Ja, lahko si prestrašena, lahko si nedolžna in sramežljiva. Vse to pali. Ne bodi pa kot kot lesa. Pa kaj pričakuješ, da ga bom sam vzel v roke in si ga drkal tako dolgo, dokler mi ne bo stopil? Draga moja, ko bova prišla do te točke, ti obljubim, da se mi bodo v mislih odvrtele podobe vseh mojih hudih kolegic in vsi najbolj nasty porno prizori.

Preprost nasvet za dekleta: delaj kar hočeš. Poj, vriskaj, preklinjaj, šlataj mene, šlataj sebe, fafaj, liži, grizi … Briga me. Samo ne bodi pri miru!

Rating: 5.0. From 2 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

4 Comments

 • Muci says:

  @kurac dobra! hehehehehe

  No votes yet.
  Please wait...
 • EnX says:

  Ja res, tudi take obstajajo, samo ene se dajo učiti/voditi, druge so pa tako samozavestne, da se ne premaknejo niti za milimeter, na koncu si pa itak ti kriv če se ti ne dvigne.

  No votes yet.
  Please wait...
 • blog69.si says:

  Če je kup nesreče, ga tud v ustih noče …

  No votes yet.
  Please wait...
 • kurac says:

  Če je primiru, ji ga pač v gobec porineš … Ko začne fafat, se pa razneži …

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *